| Co to jest ? |
| Autor | Wiadomość |
onpro Wiek: 35 Dołączył: 23 Wrz 2015 Posty: 9 Skąd: Jasło | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 603 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 23 Sie, 2021 |
|
| | Mało widoczne zdjecie. Czy to są grudki z ropą czy bez? | |
| |
 |
onpro Wiek: 35 Dołączył: 23 Wrz 2015 Posty: 9 Skąd: Jasło | Wysłany: Wto 24 Sie, 2021 |
|
| | Bez, twarde w środku | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kamilgroc [Usunięty] | Wysłany: Wto 24 Sie, 2021 |
|
| | Raz czy dwa miałem podobne po prostu wycisnąłem, ból jest mega ale idzie przeżyć, potem znikły i od tego czasu nie ma nawet śladu | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 796 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Sie, 2021 |
|
| | Od jakiego czasu to masz? Bo jeśli kilka dni to pewnie tak Ci się coś zrobiło z ropą. Poczekałbym trochę. | |
| |
 |
DuzyDumnyDarek Wiek: 29 Dołączył: 27 Kwi 2021 Posty: 7 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 25 Sie, 2021 |
|
| | najlepiej iść do urologa | |
| |
 |
onpro Wiek: 35 Dołączył: 23 Wrz 2015 Posty: 9 Skąd: Jasło | Wysłany: Sob 28 Sie, 2021 |
|
| | Mam to parę lat już i nie idzie tego wycisnąć | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5660 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 16 Wrz, 2021 |
|
| | Mi się to jednak nie podoba. Moze nie sama grudka, ale raczej to,ze jest przebarwione. Czy byłeś z tym u lekarza? | |
| |
 |
pelesos Wiek: 49 Dołączył: 09 Mar 2016 Posty: 18 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 28 Wrz, 2021 |
|
| | Grudki łoju i wydzielin skory moszny, które nie mogą się wydostać na zewnątrz. Nic groźnego. Można to usunąć jeżeli przeszkadza lub się nie podoba. Zapraszam do mnie na usunięcie. | _________________ Lekarz chorób zakaźnych. Choroby przenoszone drogą płciową, weneryczne, kiła, rzeżączka, HPV, kłykciny kończyste - usuwanie, HIV/AIDS, PrEP, PEP, HCV, HBV, leczenie zmian skórnych narządów płciowych www.prepmed.pl | |
| |
 |
nesteroid Wiek: 26 Dołączył: Wczoraj 23:39 Posty: 1 Skąd: Ukraine | Wysłany: Wczoraj 23:41 Re: Co to jest ? |
|
| | Pozdravljeni vsi skupaj! Po seriji slabih odločitev sem že razmišljal, da bi si vzel premor. Potem pa sem na družbenem omrežju videl objavo, kjer je nekdo omenjal e stave stavna lista danes kot nekaj, kar mu pomaga pri izbiri kombinacij. Sem rekel — bom vsaj pogledal. Presenetilo me je, da sem na hitro našel par zanimivih tekem iz lig, ki jih skoraj nikoli ne spremljam. Oddal sem listič brez velikih pričakovanj, pa je vseeno padel. Ravno prav, da sem dobil malo samozavesti nazaj. | |
| |
 |
| |