powiększanie jąder pompką |
Autor | Wiadomość |
bear834 Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2015 Posty: 524 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 15 Wrz, 2025 powiększanie jąder pompką |
|
| witam, czy ktos z was próbował powiekszać jądra i worek pompką? efekty są bardzo ciekawe, ale czy zdrowe? | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 493 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 16 Wrz, 2025 |
|
| Penisa tak, jąder bym się nie czepiał. | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 31 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 16 Wrz, 2025 |
|
| Oczywiście nie neguje upodobań, każdy ma swoje własne i chęci do rozwoju.
Ale dodam od siebie, że nie spotkałem kobiety, której podobałyby się duże jajka. Raczej uważają je za obleśne. Ale oczywiście na pewno istnieją pasjonatki :p
Zazwyczaj duże jajka kojarzyły się z albo z dziadkami, albo osobami otyłymi.
Ale wydaje mi się, że technicznie sam worek mosznowy pewnie łatwo rozciągnąć, to chyba rozciągliwa skóra jak zmienia się tak pod wpływem temperatur. Ale mowa tylko o worku mosznowym, a nie o tym co w środku.
Mi mówiono też, że po wazektomii będą wisieć niżej. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 345 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sro 17 Wrz, 2025 |
|
| Już mnie trzęsie na samą myśl przed powiększaniem. Ogólnie z jądrami nie warto jest ryzykować. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 186 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 22 Wrz, 2025 |
|
| Ja osobiście nigdy bym tego nie zrobił nawet przez myśl by mi nie przeszło żeby powiększać w ten sposób penisa nie mówiąc o jądrach mosznie według mojej opinii oceny takim czymś można zrobić sobie naprawdę bardzo dużą krzywdę jeśli chodzi o penisa nie mówiąc juz o tym jakie jest to niebezpieczne i ryzykowne dla zdrowia jeśli chodzi o same jądra i moszne ale tak naprawdę każdy ma jakieś swoje potrzeby i fetysze fantazje ja nigdy osobiście sam bym tego nie zrobił z względów bezpieczeństwa zdrowia ale ludzie są różni i każdy lubi coś innego
Nie chcę nikogo krytykować jednak wydaje mi się ze mężczyzna który próbuje takiej możliwości i pompką rozciąga na siłę penisa jądra i moszne nie potrafi zaakceptować swojego ciała ma kompleksy związane z rozmiarem wielkością i tym jak wygląda w spoczynku , wzwodzie jesli chodzi o moszne jądra i peniasa
PS : Nigdy nie myślałem o tym zeby coś takiego zrobić dlatego że nie mam problemu żadnych kompleksow jesli chodzi o to jak wyglądam i wiąże się to z sytuacją gdzie mam naprawdę duża moszne jądra nie ma znaczenia czy jest to w momencie kiedy penis jest w spoczynku czy pełnej erekcji moszna i jądra są naprawdę duże na tyle że nie mieszczą sie w dłoni w pełnym wzwodzie penis rozmiar który osiąga w obwodzie długości naprawdę dobrze się zgrywa z wielkością jąder tak samo jak w pełnym spoczynku nie wiedzę w tym nic dziwnego że penis jest bardzo mały i to naprawdę bardzo mały przy tak dużej mosznie jądrach ale dla mnie jest to normalna naturalną sytuacją
Dodam jeszcze tylko że w pełnym spoczynku moj penis ma maks 3 cm długości i 5 cm obwod natomiast w momencie pełnej erekcji jest to już 18,5 cm długości i 13,5 cm obwod | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5649 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 02 Paź, 2025 Re: powiększanie jąder pompką |
|
| bear834 napisał/a: | witam, czy ktos z was próbował powiekszać jądra i worek pompką? efekty są bardzo ciekawe, ale czy zdrowe? |
Jądra są delikatne. Nie polecam. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 587 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 06 Paź, 2025 |
|
| Tak z ciekawości to czy wejdą do pompki? | |
| |
 |
|