Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pierwszy raz z facetem
Autor Wiadomość
Ernestt89 

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2025   Pierwszy raz z facetem

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad spotkaniem z innym facetem jak na razie myślę o oralu. Może ktoś chciałby opisać wasze doświadczenie z innym facetem? Gdzie było to spotkanie, czy to było mieszkanie, czy plener, czy trafił wam się jakiś wariat i przede wszystkim, gdzie poznaliście facetów, na jakich portalach. Nie wiem, czy można wymieniać nazwy portali, ale, czy znaleźliście kogoś na przykład na Zbi… com lub fell…? Zastanawiam się, czy warto na tych portalach szukać do spotkania.

penny7 

Wysłany: Nie 14 Wrz, 2025   

Ja pierwsze spotkanie z facetem "face to face" miałem na nagiej plaży. Wybrałem taką wersję bo wydała mi się niezobowiązująca. Zawsze można skończyć w momencie, kiedy poczujesz że tyle ci wystarczy. Przeszedłem się na spacer w dość pustą część plaży i po prostu stał przy wydmach i czekał. Zaczęło się od rozmowy "o niczym" stojąc na przeciwko siebie i dotykając się penisów. Potem powoli przeszliśmy do masturbacji. Kiedy podszedłem bliżej zapytałem czy możemy na wzajem. Dotykaliśmy się i powoli zaczęliśmy zabawę z pełną masturbacją ciągle rozmawiając o różnych tematach. Trwało to chwilę po czym wróciłem na kocyk (do żony 😉) mówiąc, że być może jeszcze wrócę. Potrzebowałem chwili, żeby oswoić się z tym co już zrobiłem i czy mam ochotę na więcej. Po jakimś czasie znów poczułem ochotę na zabawę i poszedłem "na spacer" licząc, że jeszcze tam będzie. No i był. Tym razem od razu zaczęliśmy się wzajemnie masturbować. W rozmowie powiedziałem mu, że jestem hetero i po prostu jestem ciekaw takiej zabawy. On był homo. Spytał czy chcę mu obciągnąć i zgodziłem się. On stał, a ja klęcząc starałem się robić wszystko tak jak żona robi to mnie 😅
Dzięki takiej plażowej scenerii mogłem w każdej chwili odpuścić gdybym poczuł, że więcej nie chcę.

michalza 

Wysłany: Pon 15 Wrz, 2025   

Też jestem hetero ale coraz bardziej mnie nawiedzają takie pomysły. Ale ja bym najchętniej spotkał się z inną parą na swing i spróbował pierwszy raz z facetem. Bardzo mnie to intryguje, z narzeczoną bawimy się straponem i bardzo mi się spodobało jak wkłada mi go w tyłek

penis.com.pl
viamax
penny7 

Wysłany: Pon 15 Wrz, 2025   

Może z żoną również planujemy zabawy MKM i swing. Mnie do tej pory powstrzymywała niepewność reakcji na "bliskość" innego faceta w kontekście seksualnym. Fantazje można mieć różne, ale nigdy nie wiadomo jak zareaguje organizm się w realnej sytuacji. Nawet nie chodzi o bezpośredni i zamierzony kontakt z np. facetem bi, ale przypadkowe dotknięcia itd. Teraz wiem, że jest ok ale oczywiście muszę się z facetem oswoić, musi mi po prostu przypasować mentalnie itd. Ta zabawa na plaży była testem, w którym poszedłem dalej niż normalnie tego chcę. Wiem teraz za to, że w akcji 2+2 czy 2+1 problemu (przynajmniej natury cielesnej) nie będzie.

fenis 

Wysłany: Wto 16 Wrz, 2025   

Od dłuższego czasu chcaiłem spróbować kontaktu m-m, ale jakoś nigdy nie było ku temu okazji. A też niezbyt byłem skłonny do szukanai przypadkowego partnera na jakichś portalach. Niby coś próbowałem, ale jednak były opory.

A jednak się udało. Dużo alkoholu zrobiło swoje i spędziłem noc z facetem, znajomym z wymiany.
Nie mogę powiedzieć, że było to super podniecające ale na pewno nie było też odrzuające. I domyślam się, że na tym nie poprzestanę.

Nerton 

Wysłany: Sro 17 Wrz, 2025   

michalza napisał/a:
Też jestem hetero ale coraz bardziej mnie nawiedzają takie pomysły. Ale ja bym najchętniej spotkał się z inną parą na swing i spróbował pierwszy raz z facetem. Bardzo mnie to intryguje, z narzeczoną bawimy się straponem i bardzo mi się spodobało jak wkłada mi go w tyłek

Wysłałem Ci wiadomość na priv. Jak coś to się odezwij.

Dekarion 

Wysłany: Sro 17 Wrz, 2025   

Muszę przyznać , że mam dokładnie to samo. Nie obchodzi mnie facet . Interesują mnie tylko penisy. Nie potrafiłbym dotknać jego ust czy innej czesci ciała. Jednak obciągnął bym z miłą chęcią;] nie uważam się za homo lub bi. Nie wiem jak to nazwać ani co jest nie tak.

klm83 

Wysłany: Wczoraj 22:39   

Też jestem z Poznania i kusi sprobowac z facetem coś, na początek jakiś wspólny onan, może oral. Jestem żonaty.

Odpowiedz do tematu