Mam ochotę na starszą kobietę |
Autor | Wiadomość |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 675 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 02 Wrz, 2025 Mam ochotę na starszą kobietę |
|
| Mam wielką ochotę zasmakować dojrzałej kobiety. Bardzo podnieca mnie ta myśl. Nie musi być idealnych kształtów, mieć idealnego ciała...wlasnie to mnie najbardziej kreci...czy macie podobnie? | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 791 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 03 Wrz, 2025 |
|
| Rozumiem.. Za mlodego realizowałem podobne fantazje ze starszymi kobietami, najbardziej chyba pociąga doświadczenie i chęć rozbudzenia takiej kocicy. Realizuj i opisuj, z przyjemnością poczytam. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 651 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 04 Wrz, 2025 |
|
| Dojrzale kobiety nie biora dzieciakow bo to za bardzo przypomina sex z synami a to jest tabu.
To dziala tylko w odwrotna strone.
Jak bedziesz mial 50 lat - bedziesz bzykal 20-ki.
Wyjatek - film "Kochaś".
PS:
Filmy nie do konca pokazuja prawde o zyciu. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 148 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 05 Wrz, 2025 |
|
| Jestem już dojrzałym mężczyzną i od dłuższego czasu mam tylko i wyłącznie do czynienia z dojrzałymi, kobietami 60+ Ale jedno, napewno, mogę poradzić, że każdy młody niedoświadczony seksualnie młodzieniec powinien doświadczyć seksu ze starszą, kobietą. Te panie, potrafią dać tyle przyjemności i rozkoszy, młodemu człowiekowi, a ich doświadczenie i umiejętności dostarcza niezapomnianych wrażeń. Jest takie przysłowie, "na starej piczy młody **** ćwiczy". Nic dodać, nic ująć. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 675 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 09 Wrz, 2025 |
|
| No ja tak 50 plus myślałem ale 60 plus to chyba trochę za duzo.
Ogolnie ile miała najstarsza z jaką sie umawialiście? | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 31 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 10 Wrz, 2025 |
|
| Ja zawsze preferowałem młodsze, a w młodym wieku rówieśnice.
Ogólnie z perspektywy faceta wydaje się, że znacznie łatwiej o młodszą kobietę. 18-25 lat to często okres, w którym dziewczyny chcą się bawić, można znaleźć dziewczynę na układ FWB. Wiele młodych dziewczyn wręcz woli starszych zadbanych facetów te 10-20 lat. Wydaje mi się, że potem już może być ciężej. Starsze już chcą związku itp..
Oczywiście nie ma reguły i to mocne uogólnienie.
Ogólnie myślę, że facet, który ma coś w sobie, powodzenie, ogarnie i młodszą i starszą | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 496 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 11 Wrz, 2025 |
|
| Ja jestem po 40 i było super z kobietą która miała 65. Lubię dojrzałe kobiety | |
| |
 |
|