Popęd seksualny u księży |
Autor | Wiadomość |
Maciej890 Wiek: 32 Dołączył: 25 Wrz 2024 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Sie, 2025 Popęd seksualny u księży |
|
| Jak sobie radzą księża i zakonnice z popędem seksualnym? Seks, masturbacja? Macie w rodzinie takie osoby lub wśród znajomych? Poruszaliscie kiedyś z nimi ten temat? | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 382 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 21 Sie, 2025 |
|
| Ogólnie mam ale nie rozmawiałem z nim na ten temat bo nie jesteśmy ze soba tak blisko. Ogólnie wydaje mi się, ze jak każdy facet mają normalny popęd. Większość seksu raczej nie uprawia, podejrzewam, ze pozostaje masturbacja | |
| |
 |
Ajay 
Wiek: 29 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 314 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Sob 23 Sie, 2025 |
|
| Jak to jak? Tak jak w Dąbrowie Górniczej. Tylko tamto wyszło na jaw | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
maurito Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 31 Skąd: Krakow | Wysłany: Nie 24 Sie, 2025 ks |
|
| Dokladnie najczesciej sie masturbuja juz pewnie w seminarium sa rozne akcje,A pozniej roznie sami sie zaspokoja maja laski albo facetow
albo takie cyrki jak co chwile gdzies sa wpadk | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 25 Sie, 2025 |
|
| Zapewne 99% ma popęd. Jednak wydaje mi się, że niektórzy sobie z tym w jakiś sposób radzą i nie myślą o tym, aby zerwać celibat. W całej grupie pewnie jest duży przekrój, czyli księża, którzy wytrzymują, tacy co się masturbują (czyli już grzeszą), i tacy co uprawiają seks z kochankami czy prostytutkami.
Jeden mój znajomy z młodych lat został księdzem, ale już od XX lat nie mam kontaktu, bo jest gdzieś daleko.
Powiem tak, między 15-20 roku życia miał na pewno kilkanaście dziewczyn, z którymi uprawiał seks. Był przystojny i trzymał z dziewczynami, często zmieniał, miał koleżanki. Dziewczyny lgnęły do niego, imprezował. Jak mówię, nie wiem, ale myślę, że przez ten czas z 20 dziewczyn miał jak nie więcej.
Więc prawiczkiem nie był. Ale wydaje mi się, że on być może trzymać celibat. Bo to typ faceta, który nie musiał się starać a mu same wskakiwały. Więc dla niego seks to nie było nie wiadomo co i myślę, że jest możliwe, że po wstąpieniu do zakonu jest czysty, ale nie wiem. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 336 Skąd: Zabrze | Wysłany: Wto 26 Sie, 2025 |
|
| No wiesz, też wydaje mi się, ze jak ktoś chce seksu to dostanie bo obecnie seks jest tani. Tak więc wielu księży pewnie korzysta z usług pań do towarzystwa | |
| |
 |
|