Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Kto z was pozwoliłby potrzymac swojego penisa ?
Autor Wiadomość
betor 

Wysłany: Czw 21 Sie, 2025   

No nieźle, gdzie Wy te dzikie plaże znajdujecie? Ja szukałem ale wszędzie gdzie pójdę to pełno ludzi

penny7 

potrzebny napisał/a:
penny7, w tym wypadku tylko nowopoznany kolega się zabawiał przy rozmowie i doszedł. Ja jedynie sie przyglądałem

No właśnie to ma swój fajny klimat. Zabawa podczas rozmowy. My ucięliśmy sobie kilka "small talków" bo za każdym razem kiedy go mijałem stał na skraju wydm dotykając stojącego penisa. Ja wtedy podchodziłem i coś tam o pogodzie, o tym że ludzi tu mało i takie tam pitu pitu. W tym czasie też się zabawiłem. Za każdym razem podchodziłem bliżej i w końcu zapytałem czy mogę go dotknąć. Zgodził się i też mnie zaczął zabawiać. Oczywiście dodatkowym smaczkiem było to, że urywałem się na spacerki kiedy żona leżała na kocu i surfowała w necie 😁

@betor, na dzikie plaże trzeba niestety dalej od dużych miast i ośrodków wczasowych uciekać. Dobrze jak w pobliżu jest jakaś plaża naturystów. Zawsze jakiś amator zabawy się trafi. Dają sygnały zwykle. Dotykają się kiedy przechodzisz, czasem pokazują erekcję albo zwyczajnie patrzą się na Ciebie i czekają jak zareagujesz. Ja po prostu zaczynam pocierać penisa dyskretnie i też się patrzę. Dla osób postronnych wygląda jakbym tylko ściągał piasek z kutasa.

potrzebny 

betor, w Warszawie to plaża nudystów na Zawadach i naprzeciwko na Błotach po praskiej stronie

penis.com.pl
andropenis
dkbb 

Wysłany: Pią 22 Sie, 2025   

Ja polecam plaże przy Wiśle za Kazimierzem Dolnym. Oczywiście trzeba się trochę dłużej przejsć.

Siwy1945 

Wysłany: Pon 25 Sie, 2025   

Nie mam problemu z na gościa nie krępuje się więc mógł bym dać potrzymać bez problemu czy kiedy jest w pełnym spoczynku i jest bardzo mały tak samo kiedy jest kilkanaście razy większy w pełnej erekcji wszytko zależało by od sytuacji w danym momencie

Odpowiedz do tematu