Kto z was pozwoliłby potrzymac swojego penisa ? |
Autor | Wiadomość |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 382 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 21 Sie, 2025 |
|
| No nieźle, gdzie Wy te dzikie plaże znajdujecie? Ja szukałem ale wszędzie gdzie pójdę to pełno ludzi | |
| |
 |
penny7 Dołączył: 20 Sie 2023 Posty: 55 Skąd: nadmorzem | Wysłany: Czw 21 Sie, 2025 |
|
| potrzebny napisał/a: | penny7, w tym wypadku tylko nowopoznany kolega się zabawiał przy rozmowie i doszedł. Ja jedynie sie przyglądałem |
No właśnie to ma swój fajny klimat. Zabawa podczas rozmowy. My ucięliśmy sobie kilka "small talków" bo za każdym razem kiedy go mijałem stał na skraju wydm dotykając stojącego penisa. Ja wtedy podchodziłem i coś tam o pogodzie, o tym że ludzi tu mało i takie tam pitu pitu. W tym czasie też się zabawiłem. Za każdym razem podchodziłem bliżej i w końcu zapytałem czy mogę go dotknąć. Zgodził się i też mnie zaczął zabawiać. Oczywiście dodatkowym smaczkiem było to, że urywałem się na spacerki kiedy żona leżała na kocu i surfowała w necie 😁
@betor, na dzikie plaże trzeba niestety dalej od dużych miast i ośrodków wczasowych uciekać. Dobrze jak w pobliżu jest jakaś plaża naturystów. Zawsze jakiś amator zabawy się trafi. Dają sygnały zwykle. Dotykają się kiedy przechodzisz, czasem pokazują erekcję albo zwyczajnie patrzą się na Ciebie i czekają jak zareagujesz. Ja po prostu zaczynam pocierać penisa dyskretnie i też się patrzę. Dla osób postronnych wygląda jakbym tylko ściągał piasek z kutasa. | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 131 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 21 Sie, 2025 |
|
| betor, w Warszawie to plaża nudystów na Zawadach i naprzeciwko na Błotach po praskiej stronie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 574 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 22 Sie, 2025 |
|
| Ja polecam plaże przy Wiśle za Kazimierzem Dolnym. Oczywiście trzeba się trochę dłużej przejsć. | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 181 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 25 Sie, 2025 |
|
| Nie mam problemu z na gościa nie krępuje się więc mógł bym dać potrzymać bez problemu czy kiedy jest w pełnym spoczynku i jest bardzo mały tak samo kiedy jest kilkanaście razy większy w pełnej erekcji wszytko zależało by od sytuacji w danym momencie | |
| |
 |
|