Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Penilarge krem- opinie stosujących
Autor Wiadomość
Łili 

Wysłany: Sro 13 Sie, 2025   Penilarge krem- opinie stosujących

Witam.
Kto stosował lub stosuje. Jestem na początku tej podróży z kremem. Wiadomo że szału nie zrobi, ale zależy mi żeby w spoczynku penis był trochę większy.
Zacząłem stosować i już mi się zaczyna podobać ponieważ penis jest dobrze nawilżony i swobodniej zwisa przez co zauważam że jest całkiem dobrze. Po nałożeniu robi się wzwód więc coś tam dodatkowo też działa na penisa. Zobaczymy jak będzie po dłuższym stosowaniu.
Jakie są wasze doświadczenia, polecacie coś z takich kremów, może macie coś z doświadczeń znalezionego lepszego?
Czekam na odpowiedzi.

Czerwikss 

Wysłany: Pią 15 Sie, 2025   

Ogólnie daje dobre nawilżenie, ale sam krem polecam do tabltek. Bo bez tabletek to za wiele nie pomoże. Z tabletkami już lepiej

dkbb 

Wysłany: Pon 18 Sie, 2025   

Tabletki Penilarge, regularnie przez 3 miesiące. Efekty będą tutaj faktycznie lepsze

penis.com.pl
orgasm contol
czarn 

Wysłany: Wto 19 Sie, 2025   

Niektórzy piszą, ze działa, niektórzy że nie. Najlepiej samodzielnie wypróbować i przekonać się jak działa :)

Odpowiedz do tematu