Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega czy b
Autor Wiadomość
Pinoki0 

Wysłany: Sro 25 Cze, 2025   Re: Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega c

Maciej890 napisał/a:
Czy zastanawialiście się kiedyś gadając z kumplem czy kimś płci męskiej jakiej długości ma penisa? Zadaliście kiedyś takie pytanie kumplowi np.

Zastanawiałem się przy niejednym koledze, nie tyle w kwestii ile to centymetrów, co po prostu czy ma dużego. Przeważnie po rozmowie właściciel sam informuje, pokazuje nawet.

toton 

Wysłany: Wto 01 Lip, 2025   Re: Zastanawiacie się czasem jakiego penisa ma wasz kolega c

Pinoki0 napisał/a:
Maciej890 napisał/a:
Czy zastanawialiście się kiedyś gadając z kumplem czy kimś płci męskiej jakiej długości ma penisa? Zadaliście kiedyś takie pytanie kumplowi np.

Zastanawiałem się przy niejednym koledze, nie tyle w kwestii ile to centymetrów, co po prostu czy ma dużego. Przeważnie po rozmowie właściciel sam informuje, pokazuje nawet.

Spotkałeś sie kiedyś z odmową?

michalza 

Wysłany: Sro 02 Lip, 2025   

Ja się często zastanawiam ale właśnie nie wiem jak zagaić, jak się dopytać

penis.com.pl
viamax
Woytex 

Wysłany: Sro 20 Sie, 2025   

I tak zagadać do kumpla, eh weź pokaż mi bo ciekaw jestem co tam masz. To jak kiedyś się koleżanki zagadywalo by cycki pokazały. Ogólnie mi się nie za bardzo udaje :)

sikora92 

Wysłany: Pon 25 Sie, 2025   

Woytex, michalza, , no i tu jest problem bo sam nie umiałbym w luźnej rozmowie nagle zapytać jakiego ma dużego i czy pokaże. Raczej spotkałbym się że zdziwieniem lub co gorsza jakiś kumpel by mi za to przyłożył 🤣🤣

Woytex 

Wysłany: Pią 29 Sie, 2025   

sikora92 napisał/a:
Woytex, michalza, , no i tu jest problem bo sam nie umiałbym w luźnej rozmowie nagle zapytać jakiego ma dużego i czy pokaże. Raczej spotkałbym się że zdziwieniem lub co gorsza jakiś kumpel by mi za to przyłożył 🤣🤣

Też mam takie obawy

maks2007 

Wysłany: Nie 31 Sie, 2025   

Za czasów gnojka 11-13 lat to wszedłem ojcu do lazienki bo mega chciało mi sie sikać a ojciec wtedy brał prysznic, zacząłem z nim gadać i tak sie zagadaliśmy ze juz skończył się myć u normalnie wyszedł z prysznica i tak gadał z penisem na wierzchu xD też chciałem mu swojego pokazać to powiedziałem że no ja też od razu pójdę sie umyć więc się rozebrałem i wszedłem pod prysznic. Co do kolegów to czesto się widziało na jakiś obozach czy zielonych szkołach, najlepszy to był obóz wojskowy. W szatni od wf też się dużo kolegów widziało

Odpowiedz do tematu