Zapach penisa od czego zależy |
Autor | Wiadomość |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 619 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 28 Maj, 2025 Zapach penisa od czego zależy |
|
| Witam
Od czego zależy zapach penisa ? Myję się codzień i mojego "przyjaciela" również, bardzo dbam o swoją higinę, mimo to mój penis ma nieprzyjemny zapach. Co zrobić zeby się pozbyć tego zapachu ? Dodam ze nie używam żadnych środków do higieny intymnej, używam zwykłego mydła. Pomóżcie, powiedzcie co zrobić.
Moja dziewczyna mówi, że nie przeszkadza jej ten zapach, ale wiem że jest inaczej, dlatego chce się go pozbyć. | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 93 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Sro 28 Maj, 2025 Re: Zapach penisa od czego zależy |
|
| juansto napisał/a: | Witam
Od czego zależy zapach penisa ? Myję się codzień i mojego "przyjaciela" również, bardzo dbam o swoją higinę, mimo to mój penis ma nieprzyjemny zapach. Co zrobić zeby się pozbyć tego zapachu ? Dodam ze nie używam żadnych środków do higieny intymnej, używam zwykłego mydła. Pomóżcie, powiedzcie co zrobić.
Moja dziewczyna mówi, że nie przeszkadza jej ten zapach, ale wiem że jest inaczej, dlatego chce się go pozbyć. |
Myślę że najlepiej iść do urologa na konsultację aby sprawdził wszystko i ocenił gdzie jest przyczyna. Nie jest to normalne że tak się dzieje więc ja bym poszedł na konsultację. | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 29 Maj, 2025 |
|
| Ale to jest zapach wydzieliny, czy potu? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 312 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Sob 31 Maj, 2025 |
|
| Myślę, ze to typowe u nieobrzezanych mężczyzn. Pod napletkiem żołądź pozostaje wilgotna i stąd ten efekt. Pozostaje obrzezanie. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 619 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 02 Cze, 2025 |
|
| raczej wydzieliny potu nie sądze
ale wydzieliny żadnej nie widać tzn tej białej mastki
poza tym nie poce się zbytnio | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 547 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 03 Cze, 2025 |
|
| To może być jakieś zakażenie. Idź do dermatologa. | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 100 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Cze, 2025 |
|
| Nie masz problemu z oddawaniem moczu?
Możliwości widzę dwie. Albo jest to reakcja na zasadowe mydło, albo cecha osobnicza. I jeśli to drugie, to nic nie poradzisz. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 05 Cze, 2025 |
|
| a ja polecam druciany zmywak do naczyn
Pozatym moze ty panikujesz - moja dziewczyna baardzo lubi zapach penisa - tam jest duzo feromonow | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 06 Cze, 2025 |
|
| Żelem w płynie myj. Taki z wyciągiem z kory dębu albo nagietka jest dobry. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 07 Cze, 2025 |
|
| Zacząłbym od tego:
fenis napisał/a: | Żelem w płynie myj. Taki z wyciągiem z kory dębu albo nagietka jest dobry. |
juansto napisał/a: | Moja dziewczyna mówi, że nie przeszkadza jej ten zapach, ale wiem że jest inaczej |
Może dobrze by było, żeby stwierdził to ktoś obiektywny | |
| |
 |
|