Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     a zaczelo sie tak :)
Autor Wiadomość
Cris11

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   a zaczelo sie tak :)

Tak sobie mysle. Jak wy przechodziliscie dorastanie ? jakies kompleksy itp ? Bole jakies :wink: ? Rychlo odpsujcie :)

Fantom17

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

ja majac lat 18 chyba wciaz jestem w wieku dojrzewania..hmmmm w gimnazjum mialem kompleks z powodu mojej budowy(ogolnie bylem nizszy i kruchy) ale zaczalem sie rozrastac w 1 liceum+siłownia(teraz mam 182cm wzrostu i waze 75kg),teraz moim kompleksem jest chyba niewielki rozmiar czlonka(pisalem juz w kilku tematach ale raz jeszcze napisze 14cm) oraz nagle pojawil sie u mnie w 2 liceum tradzik co rowniez mnie irytuje bo wczesniej nie mialem z tym problemow(nie jest go duzo ale nasila sie po melanzach lub po jakis potliwych cwiczeniach) i czasami krepuje sie gdy jakas dioda wyskoczy mi na twarzy

Cris11

A mnie bo ja jestem mlody mam 14 lat. Czy od dorastanie moga bolec jadra? Bo starszy kumpel w wieku 19 mi powiedzial ze to wlansie od dorastanie mnie bola ( pisalem juz o tym w temacie " problemy " )

aha Fantom - 14 cm na 18 lat coz - moim zdaniem moglo byc gorzej a taka dlugoscia panne da sie zadowolic :wink:

penis.com.pl
andropenis
Gość

Fantom17 napisał/a:
ja majac lat 18 chyba wciaz jestem w wieku dojrzewania..hmmmm w gimnazjum mialem kompleks z powodu mojej budowy(ogolnie bylem nizszy i kruchy) ale zaczalem sie rozrastac w 1 liceum+siłownia(teraz mam 182cm wzrostu i waze 75kg),teraz moim kompleksem jest chyba niewielki rozmiar czlonka(pisalem juz w kilku tematach ale raz jeszcze napisze 14cm) oraz nagle pojawil sie u mnie w 2 liceum tradzik co rowniez mnie irytuje bo wczesniej nie mialem z tym problemow(nie jest go duzo ale nasila sie po melanzach lub po jakis potliwych cwiczeniach) i czasami krepuje sie gdy jakas dioda wyskoczy mi na twarzy

jeslidokucza ci taki problem to poprostu udaj sie do dobrego dermatologa najlpeiej prywatnie,przepisze ci jakas dobra masc albo antybiotyki, ja osobiscie nigdy nie mialam problemow z tradzikiem ani z pryszczai ale moja dobra kumpela miala i wlasnie brala antybiotyki i jej bardzo pomogly, czesto spotykam sie z twierdzeniem ze jesli sie ma pryszcze nie mozna chopdzuc do solarium, jej lekarz wlasnie zalecil (eszcze jak nie brala antybiotykow bo jak zaczela to juznie mogla bo nie mialyby odpowiedniego dzialania) i chodzila to bylo troche (mozna powiedziec) lepiej, ale juz po tych antybioykach to zerio. od czasu do czasy jakas krostka jak kazdemu czasem wyskoczy. nie jedz czekolady i ostrych rzeczy, ale mowie ci najlepeij sie udaj do dermatologa.

Odpowiedz do tematu