Harness/uprząz i gear |
Co bardziej cię pociaga? |
Harness |
|
20% |
[ 1 ] |
Gear ( np. moto, uniform, etc.) |
|
0% |
[ 0 ] |
Sportwear |
|
20% |
[ 1 ] |
Underwear |
|
40% |
[ 2 ] |
Soxy |
|
20% |
[ 1 ] |
Inne (komentarz) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 3 |
Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
qwerty882 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2016 Posty: 131 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sob 03 Maj, 2025 Harness/uprząz i gear |
|
| Ktoś ma doświadczenia? Za co je lubicie. I w sumie jak to się u was zaczeło?
Oczywiście nie chodzi mi o typowe zabawy BDSM czy inne takie sprawy, ogólnie zastanawiam sięnat taką w kształcie litery H co obejmuje barki, one super podkreślają sylwetkę
Co do "gearu" mam na myśli wszystkie sportowe czy motocyklowe rzeczy z tego samego powodu - poza oczywiście ich oryginalnym przeznaczeniem, które wiadomo ma pierwszeństwo ale fajbie dobrane dodaje trochę pewności, podkreśla sylwetkę czy podnieca
Może uda się zebrać nas tutaj jakąś grupkę i stworzyć wątek z galerią i dyskusją czy coś
PS: nie jestem pewby czy to właściwy wątek, jeśli coś dajcie znać to przeniosę do lepszego
PS2: widzę jest opcja ankiety więc wrzuciłem jakieś pierwsze opcje co przyszły mi do głowy Przykładowy harness | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 544 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 05 Maj, 2025 |
|
| Powiem szczerze, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Tak z ciekawości to jakie jest zastosowanie?
Jeśli chodzi o mnie to przykładam większą wagę do bielizny | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 06 Maj, 2025 |
|
| No mnie osobiscie to nawet kręci ale w określonych zabawach | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
qwerty882 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2016 Posty: 131 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sro 07 Maj, 2025 |
|
| dkbb napisał/a: | Powiem szczerze, ze pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Tak z ciekawości to jakie jest zastosowanie?
Jeśli chodzi o mnie to przykładam większą wagę do bielizny |
W tej wersji po prostu podreślenie sylwetki ewentualnie dodatkowy uchwyt podczas zabawy. Są inne bardziej rozbudowane i mocniejsze do określonych zabaw dla tych co kubią silniejsze wrażenia ale to nie moja bajka xd
Biekizna też spoko hah | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 754 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Maj, 2025 |
|
| Nie nosiłem ale na Tobie wygląda to zajebiscie | |
| |
 |
|