W jakim wieku mieliscie największy popęd seksualny |
Autor | Wiadomość |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 320 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 28 Mar, 2025 W jakim wieku mieliscie największy popęd seksualny |
|
| jak w temacie | |
| |
 |
maurito Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 30 Skąd: Krakow | Wysłany: Nie 30 Mar, 2025 w jakim wieku |
|
| chyba 18l | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 31 Mar, 2025 |
|
| Okolice dojrzewania. Do 22 roku życia. Non stop tylko seks w głowie. Później mam wrażenie że poprzez pracę, problemy itd. popęd spadał. Aczkolwiek są momenty gdy pracy jest mniej a wiecej odpoczywam, mniej jest na głowie to ten popęd wraca. Co ciekawe bywa że są tygodnie gdzie na seksie nie zależy. A znowu na wakacjach gdy wolna glowa od problemow i daleko od domu mógłbym 5xdziennie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 31 Mar, 2025 |
|
| U mnie nie licząc lat jak było się dużo młodszym to zauważyłem że koło 40 tki znów czyje się jak młody byczek. I nadal mimo 47 lat ochota jest na wysokim poziomie . Może dlatego też chęć na coś innego w łóżku niż tradycyjnie jakieś nowe experymenty dodatki gadżety. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 01 Kwi, 2025 |
|
| juansto napisał/a: | U mnie nie licząc lat jak było się dużo młodszym to zauważyłem że koło 40 tki znów czyje się jak młody byczek. I nadal mimo 47 lat ochota jest na wysokim poziomie . Może dlatego też chęć na coś innego w łóżku niż tradycyjnie jakieś nowe experymenty dodatki gadżety. |
No u mnie z wiekiem się powoli pogarsza, widziałem ostatnio pewne problemy natury męskiej z potencją, mam nadzieję, ze nie będzie jeszcze gorzej | |
| |
 |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 01 Kwi, 2025 |
|
| Najwiekszy w okresie dojrzewania 15-18 lat. Mógłbym wtedy walić konia 3 razy dziennie. Potem stopniowo spadało, teraz wystarczy mi raz w tygodniu, rzadko dwa. | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 02 Kwi, 2025 |
|
| Anima2626 napisał/a: | Najwiekszy w okresie dojrzewania 15-18 lat. Mógłbym wtedy walić konia 3 razy dziennie. Potem stopniowo spadało, teraz wystarczy mi raz w tygodniu, rzadko dwa. |
Ha pamiętam, człowiekowi stawał na widok tunelu | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sro 30 Kwi, 2025 |
|
| Czerwikss napisał/a: | Ha pamiętam, człowiekowi stawał na widok tunelu |
Haha, dobre, faktycznie tak było
Obecnie to taka sinusoida: są okresy, w których w ogóle nie mam ochoty, a są takie, że większość dnia chodzę nakręcony | |
| |
 |
|