Małżeństwo- kto inicjuje seks? |
Autor | Wiadomość |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 02 Kwi, 2025 Małżeństwo- kto inicjuje seks? |
|
| Wiadomo, że po ślubie seks się zmienia i nie ma już tego ognia co na początku związku. Szczególnie, gdy pojawią się dzieci. Szybkie życie, natłok spraw, zmęczenie i na bzykanie nie ma już chcęci.
Kto u Was inicjuje seks? Zawsze jest to mężczyzna? Musicie namawiać swoje żony do zbliżenia? Jak często się kochacie? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2025 |
|
| U nas zwykle on.
Chociaż mi się też zdarza . | |
| |
 |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 03 Kwi, 2025 |
|
| onesa napisał/a: | U nas zwykle on.
Chociaż mi się też zdarza . |
Jak często? Jak ja inicjuje to żona mówi, że myślę tylko o jednym. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2025 |
|
| Najczęściej ja...yyy, zawsze tak było.
Ciekawy w sumie jestem jak to jest odwrotnie. | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 08 Kwi, 2025 |
|
| Różnie, chociaż mimo wszystko częściej chyba ja zaczynam. Jak? Normalnie, bez jakichś specjalnych podchodów - podchodzę od tyłu, łapię mocno za tyłek, zaczynam całować kark, ... ale czasami lubię też podkręcać atmosferę przez cały dzień, jakieś sprośne smsy co jej zrobię wieczorem albo na co mam ochotę, potem popołudniu/wieczorem niby przypadkowe ocieranie, przepychanie się w przejściu, delikatne macanki - po takim dniu wieczorem najczęściej nawet nie docieramy do łóżka spod prysznica | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Czw 10 Kwi, 2025 |
|
| Ja, molestujac, lapiac za cycki, wkladajac reke pod bluzke itp. Cycki jak chca sie bzykac to robia podchoda w stylu "co mam zalozyc" albo zakladaja bluzke wydekoltowana bez stanika..... | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 11 Kwi, 2025 |
|
| A co jak ona zupełnie nie inicjuje? | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 25 Kwi, 2025 |
|
| michalza napisał/a: | A co jak ona zupełnie nie inicjuje? |
Może ma mniejsze libido? | |
| |
 |
|