Jak przeżywacie orgazm? |
Autor | Wiadomość |
Maciej890 Wiek: 31 Dołączył: 25 Wrz 2024 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 Jak przeżywacie orgazm? |
|
| Gdybyście mieli opisać słowami swój orgazm, jakie to były by odczucia? Co wtedy czujecie? U mnie euforia, niekończąca się przyjemność. Chwila która mogłaby się nie kończyć. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| U mnie podobnie. Mam wrazenie ze mnie na jakiś czas po prostu odcina | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| Myślę że każdy z nas przeżywa to tak samo. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| Zależy od okoliczności. Jeśli jest to szybka zwałka dla rozładowania napięcia, to wtedy ciężko mówić o jakiejkolwiek przyjemności. Im przyjemniejsze okoliczności, tym orgazm jest intensywniejszy. | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 18 Mar, 2025 |
|
| No wiadomo, im dłużej tym przyjemniej | |
| |
 |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 18 Mar, 2025 |
|
| Dla mnie orgazm to zakończenie przyjemności, bo największą przyjemność sprawia mi sam seks czy zwałka. Intensywne, mocne uczucie, chociaż bardzo krótkie. A po nim chwila odprężenia i powrót do rzeczywistości. Lubię też to uczucie pierwszego strzału spermy, kiedy czuć jak przepływa przez penisa | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Mar, 2025 |
|
| Od siebie polecam "Mężczyzna multiorgazmiczny" jest to książka dla mężczyzn jak poprzez ćwiczenia tao wzbogacić swoje seksualne przeżycia | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 28 Mar, 2025 |
|
| Anima2626 napisał/a: | Dla mnie orgazm to zakończenie przyjemności, bo największą przyjemność sprawia mi sam seks czy zwałka. Intensywne, mocne uczucie, chociaż bardzo krótkie. A po nim chwila odprężenia i powrót do rzeczywistości. Lubię też to uczucie pierwszego strzału spermy, kiedy czuć jak przepływa przez penisa |
U mnie podobnie, czasami mam ochotę na długą zwałkę to jestem na siebie zły, ze tak wcześniej skończyłem | |
| |
 |
|