Sztuczna pochwa własnej roboty |
Autor | Wiadomość |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 328 Skąd: Zabrze | Wysłany: Czw 13 Mar, 2025 Sztuczna pochwa własnej roboty |
|
| Witam
Czy ktoś z was zrobił takową? Ja znalazłem jak zrobić z rękawiczki gumowej, gąbki i kubka. Jakie wy polecacie zrobić? | |
| |
 |
Nerton Wiek: 32 Dołączył: 28 Cze 2024 Posty: 7 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 13 Mar, 2025 |
|
| Tak szczerze mówiąc to próbowałem kiedyś tej metody i użyłem tubki po Pringelsach, dwóch gąbek do naczyń, rękawiczki lateksowej i potem polałem to wszystko lubrykantem als ogólnie słaby był efekt. Dużo lepiej się sprawdza taka kupna która serio w dotyku przypomina ciało i łatwo ją umyć. | |
| |
 |
maurito Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 30 Skąd: Krakow | Wysłany: Czw 13 Mar, 2025 sztuczna zabawka |
|
| Faktycznie jest wiele sposobow na domowej roboty zabawke od recznika i rekawiczki w srodu zwinietej w rulon po nadmuchana rekawiczke oraz opakowanie bo chipsach i gabkach.Ale w dzisiejszych czasa jest dostepnosc zakupu gotowej zabawki juz za nie wielkie pieniadze mozna miec od 50zl i moze byc pochwa jak i anal | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 14 Mar, 2025 |
|
| Zwijasz ręcznik w rulon ale zwijając wkładasz na początku rękawiczkę lateksową- polecam. Dokładną instrukcję znajdziesz w necie. Dodatkowo super jest nalać sobie oliwki do rękawiczki | |
| |
 |
Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 17 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pon 24 Mar, 2025 |
|
| A nie lepsza prawdziwa pochwa?
W Polsce są ich MILIONY. Na każdym rogu, ulicy, sklepie, pracy, autobusie :p | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 619 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Mar, 2025 |
|
| Kamilox9 napisał/a: | A nie lepsza prawdziwa pochwa?
W Polsce są ich MILIONY. Na każdym rogu, ulicy, sklepie, pracy, autobusie :p |
No to weź znajdź tak z doskoku za free | |
| |
 |
|