Nagosc na basenie / szatni / przebieralni |
Autor | Wiadomość |
peterhansen Dołączył: 17 Gru 2023 Posty: 15 Skąd: Wa-Wa | Wysłany: Sob 15 Mar, 2025 |
|
| Dekarion napisał/a: | No dobra, ale przecież pod prysznicem praktyzcnie każdy jest nago. Jak w takim razie się kąpiesz? |
Czasami w, czasami bez, staram się bez, ale jestem młody i miałem zawstydzająca sytuacje gdzie mloda laska gdzieś około 20 wlazła i mnie zobaczyła | |
| |
 |
michas97 Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2023 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 |
|
| peterhansen napisał/a: | Czasami w, czasami bez, staram się bez, ale jestem młody i miałem zawstydzająca sytuacje gdzie mloda laska gdzieś około 20 wlazła i mnie zobaczyła |
Jakim cudem 20-letnia laska znalazła się w męskiej szatni? | |
| |
 |
peterhansen Dołączył: 17 Gru 2023 Posty: 15 Skąd: Wa-Wa | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 |
|
| michas97 napisał/a: |
Jakim cudem 20-letnia laska znalazła się w męskiej szatni? |
Weszła i wyszła pewnie przez przypadek jak jej zwrócono uwagę. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michas97 Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2023 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 |
|
| Raczej ona powinna była czuć się zawstydzona a nie ty. Jeżeli weszła do męskiej szatni to nic dziwnego że zobaczyła w niej nagiego faceta. | |
| |
 |
cinek02 Wiek: 25 Dołączył: 23 Lut 2025 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 |
|
| Ktoś z was orientuje się czy w Aquaparku we Wrocławiu większość osób bierze prysznic nago czy w kąpielówkach? | |
| |
 |
sx707 Wiek: 30 Dołączył: 18 Maj 2011 Posty: 112 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| cinek02, wszyscy biorą prysznic nago, tam to jest normalne i nikt nie kryje się ze swoją nagością | |
| |
 |
peterhansen Dołączył: 17 Gru 2023 Posty: 15 Skąd: Wa-Wa | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| michas97 napisał/a: | Raczej ona powinna była czuć się zawstydzona a nie ty. Jeżeli weszła do męskiej szatni to nic dziwnego że zobaczyła w niej nagiego faceta. |
Glupio jej było bo wyszła szybkim krokiem, ale ja jestem młody więc mi też było głupio i wstyd a szczególnie że ona nic nie pokazała wzamian | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 95 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 18 Mar, 2025 |
|
| cinek02 napisał/a: | Ktoś z was orientuje się czy w Aquaparku we Wrocławiu większość osób bierze prysznic nago czy w kąpielówkach? |
NOrmalnie nago się wchodzi. Byłem tam jakiś czas temu to nie widziałem nikogo w kąpielówkach. | |
| |
 |
peterhansen Dołączył: 17 Gru 2023 Posty: 15 Skąd: Wa-Wa | Wysłany: Sro 19 Mar, 2025 |
|
| czarn napisał/a: | cinek02 napisał/a: | Ktoś z was orientuje się czy w Aquaparku we Wrocławiu większość osób bierze prysznic nago czy w kąpielówkach? |
NOrmalnie nago się wchodzi. Byłem tam jakiś czas temu to nie widziałem nikogo w kąpielówkach. |
To chyba naprawde wyjatek w calej Polsce? bo w wiekszosci miast jest duzo osob nie myjacych sie nawet wcale. Wszyscy sie kapia nago nawet mlodzi? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 26 Mar, 2025 |
|
| peterhansen napisał/a: | czarn napisał/a: | cinek02 napisał/a: | Ktoś z was orientuje się czy w Aquaparku we Wrocławiu większość osób bierze prysznic nago czy w kąpielówkach? |
NOrmalnie nago się wchodzi. Byłem tam jakiś czas temu to nie widziałem nikogo w kąpielówkach. |
To chyba naprawde wyjatek w calej Polsce? bo w wiekszosci miast jest duzo osob nie myjacych sie nawet wcale. Wszyscy sie kapia nago nawet mlodzi? |
Miałam okazję odwiedzić hotel na Podlasiu. W Białowieży na ten weekend konkretnie Nie byłam w męskiej szatni, ale widziałam zachowanie w saunie. Chłopy siadali sobie na deskach w bokserkach, bez żadnego ręcznika. Nikt im nie zwracał uwagi. Tak więc podejrzewam, ze albo się nie kąpali przed basenem wcale, albo w ubraniach | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 27 Mar, 2025 |
|
| Raczej to zniechęcające do korzystania z sauny | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 28 Mar, 2025 |
|
| Może chłopy po prostu pierszy raz byli i nie wiedzieli jak się zachować. Proste | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 95 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 04 Kwi, 2025 |
|
| Mnie to brzydzi, potem ta woda wnika w deski i jebie na saunie | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 08 Kwi, 2025 |
|
| Ogólnie przy saunach trzeba odróżnić dwa ich typy.
I typ - sauny przyklejone do aquaparków lub po prostu honorujące karty Multisport.
Do takich saun wpadają wszyscy, większość nie mająca pojęcia o podstawowych zasadach panujących w saunach. Często są to młode łepki, onaniści czy prężący się chłopcy. Mało higieny i świadomości, dużo pajacowania.
II typ - sauny dla osób świadomych ich przeznaczenia, niehonorujące żadnych kart sportowych, a co za tym idzie stosunkowo drogie
Do takich saun już przychodzą raczej ludzie znający zasady saunowego savoir vivre, wiedzący jakie zachowania saunowanie jest dla organizmu najlepsze i jednocześnie zdajacy sobie sprawę, że inne osoby również nie znalazły się tam przypadkiem. | |
| |
 |
|