Jak często uprawiacie seks? |
Autor | Wiadomość |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 01 Lut, 2025 Jak często uprawiacie seks? |
|
| Hej, jak często uprawiacie seks? Ile razy masturbujecie się między stosunkami? Oznaczcie czy jesteście wolni czy z kobietami.
Ja żonaty, seks raz w miesiącu. Na więcej żonka nie ma ochoty. Wydaje mi się mało, bo chciałbym przynajmniej raz w tygodniu. Zdarza mi się zwalić między stosunkami ze 3-4 razy.
Jak zachęcacie swoje kobiety do większej aktywności? | |
| |
 |
penol260 Wiek: 25 Dołączył: 17 Gru 2023 Posty: 12 Skąd: Elbląg | Wysłany: Nie 09 Lut, 2025 |
|
| Cześć panowie,
Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy, teraz leci 5 miesiąc. Mam problem z erekcją, nie mogę utrzymać erekcji i to jest trochę smutne, że przy masturbacji stoi jak skała, a jak chce włożyć do pochwy to maleje penis. Jeszcze mi się nie udało włożyć do pochwy. Jak sprawdzałem palcem przy palcówce to okazało się, że ma ciasną i wilgotną. Co można zaradzić na poprawę erekcji? | _________________ Penol260 | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 09 Lut, 2025 |
|
| penol260 napisał/a: | Cześć panowie,
Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy, teraz leci 5 miesiąc. Mam problem z erekcją, nie mogę utrzymać erekcji i to jest trochę smutne, że przy masturbacji stoi jak skała, a jak chce włożyć do pochwy to maleje penis. Jeszcze mi się nie udało włożyć do pochwy. Jak sprawdzałem palcem przy palcówce to okazało się, że ma ciasną i wilgotną. Co można zaradzić na poprawę erekcji? |
Możesz spróbować ćwiczeń "Angion"- na YT jest cały kanał temu poświęcony.
Niemniej, jeśli przy masturbacji jest wszystko ok, to chyba jest kwestia w Twojej głowie, bo wygląda jakbyś się stresował- może spróbuj z nią porozmawiać o tym? | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Chomiczek Dołączył: 28 Sie 2024 Posty: 10 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 09 Lut, 2025 |
|
| Zgadzam się z poprzednkiem. Wszystko siedzi w głowie.
Sam mam nie raz raz tak, że jak podczas seksu pomyślę na chwilę o czymś co nie ma nic wspólnego z seksem/podnieceniem to mój wzwód nie jest tak mocny i czasem lekko sflaczały.
Daj sobie trochę na luz...nie myśl za dużo o głupotach..im bardziej o tym będziesz myślał to tym gorzej | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 10 Lut, 2025 |
|
| Po 20 wspólnych latach wychodzi średnio 2-3 razy na miesiąc. | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 11 Lut, 2025 |
|
| fenis napisał/a: | Po 20 wspólnych latach wychodzi średnio 2-3 razy na miesiąc. |
jej się nie chce czy Tobie? | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 27 Lut, 2025 |
|
| Bardzo sporadycznie, czasami nie pamiętam kiedy ostatnio było, czyli wiele tygodni wstecz. Jeszcze narzeczona, niedługo żona.
To jakoś wychodzi z obu stron, więc nie ma problemu, że ktoś ciśnie o to a drugi nie chce. | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Czw 27 Lut, 2025 |
|
| Ja 1-2 razy w tygodniu | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 07 Mar, 2025 |
|
| czarn napisał/a: | fenis napisał/a: | Po 20 wspólnych latach wychodzi średnio 2-3 razy na miesiąc. |
jej się nie chce czy Tobie? |
Jej się nie chce. U mnie walenie wchodzi codziennie | |
| |
 |
|