Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Przylegające kąpielówki
Autor Wiadomość
Gościu2288 

Wysłany: Czw 20 Lut, 2025   Przylegające kąpielówki

Cześć wszystkim,

Mam 18 lat i pewien problem, nie wiem, jak sobie z nim poradzić. Otóż mam niebieskie, przylegające bokserki do pływania, które teoretycznie wyglądają spoko, ale kiedy zakładam je np. w aquaparku, mój penis strasznie się w nich odznacza. Nie dość, że widać jego kształt, to jeszcze czasem dostaję taką pół erekcję, która sprawia, że wybrzuszenie jest bardziej widoczne. Z jednej strony to mnie podnieca (może trochę bardziej niż normalnych ludzi), ale z drugiej – trochę mnie peszy, bo nie chcę dostać erekcji na przykład przy większym skupisku ludzi.

Czy ktoś miał podobny problem? Jak sobie z tym radzicie? Czy są jakieś sposoby, żeby opanować tę sytuację, zarówno pod kątem strachu przed oceną innych, jak i kontrolowania erekcji?

Łili 

Wysłany: Czw 20 Lut, 2025   

Potrenuj może chodzenie w tych bokserkach na codzień. Może jak Twój penis do nich się przyzwyczai to będzie spokojniejszy i nie będzie się tak odznaczać i będzie okej.
Ogólnie ja bym nic z tym nie robił i miał wyrąbane co i tym myślą inni- pewnie zazdroszczą że tak ich sprzęt nie jest widoczny xd
Wszystko zależy od podejścia do sytuacji .

betor 

Wysłany: Czw 20 Lut, 2025   

Jeśli Cię takie denerwują to noś te które nie przylegają. Luźne

penis.com.pl
penilarge krem
EarringBoy 

Wysłany: Pią 21 Lut, 2025   

Ciekawy temat, akurat 2 dni temu byłem na basenie i miałem podobne przemyślenia xd

Pytanie na ile to jest zdrowe nosić coś, co ewidentnie uciska Twoje wrażliwe miejsca. Ja na biologii znam się tak jak skurwol na tabliczce mnożenia, ale wydaje mi się, że nie powinno tak być, że by default masz aż takie wybrzuszenie

Chodzę w dość starych kąpielówkach, które może trochę są na mnie za małe. Szczerze - chyba bym dla świętego spokoju kupił sobie o rozmiar większe przy kolejnej wizycie na basenie. Jeżeli jednak kręci Cię ten dreszcz emocji z tych bardziej obcisłych - well, uważam, że nie ma co się peszyć. Jak jesteś adonisem z klatą, to nawet bym odradzał zamianę tych kąpielówek xd

Gościu2288 

Wysłany: Sob 22 Lut, 2025   

EarringBoy napisał/a:
Ciekawy temat, akurat 2 dni temu byłem na basenie i miałem podobne przemyślenia xd

Pytanie na ile to jest zdrowe nosić coś, co ewidentnie uciska Twoje wrażliwe miejsca. Ja na biologii znam się tak jak skurwol na tabliczce mnożenia, ale wydaje mi się, że nie powinno tak być, że by default masz aż takie wybrzuszenie

Chodzę w dość starych kąpielówkach, które może trochę są na mnie za małe. Szczerze - chyba bym dla świętego spokoju kupił sobie o rozmiar większe przy kolejnej wizycie na basenie. Jeżeli jednak kręci Cię ten dreszcz emocji z tych bardziej obcisłych - well, uważam, że nie ma co się peszyć. Jak jesteś adonisem z klatą, to nawet bym odradzał zamianę tych kąpielówek xd
A jakie z ciekawości były to przemyślenia? Wiesz co wydaje mi się że nie sam rozmiar kąpielówek jest winny ale mój sprzęt. Ogólnie mało jest takich normalnych (nie mówię o szortach) w których bardziej się nie odznacza. Można powiedzieć że jest trochę grubszy (szczególnie jak chwilowo bardziej się podekscytuję). Chyba muszę przestawić swoje myślenie - myślę że za bardzo przejmuję się reakcjami obu płci. Szczerze poznał bym perspektywę kogoś innego który to widzi ze swojej strony. Zarówno chłopaków jak i dziewczyn.

Dekarion 

Tak z ciekawości to jak długiego masz kutasa?

Ancymon 

Gościu2288 napisał/a:
Czy są jakieś sposoby, żeby opanować tę sytuację, zarówno pod kątem strachu przed oceną innych, jak i kontrolowania erekcji?

Znam tylko jedną: ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć.
Jeśli chodzi o strach/obawy: może znajdź sobie ziomka, z którym będziecie chodzić na basen czy do aquaparku razem, nawet tylko po to, żeby się powygłupiać (bez podtekstów) na zjeżdżalniach. Jeśli głowa zajmie się dobrą zabawą, nie będzie w niej miejsca na takie przemyślenia.
Co do kontrolowania, to już częściowo doradził Ci Łili.

Flinston 

Wysłany: Nie 23 Lut, 2025   

to ja mam inną radę, nie myśleć o tym i olać, niech się wstydzi ten co widzi.

Anima2626 

Wysłany: Wto 04 Mar, 2025   

Chciałbym mieć taki problem jak Ty :) . Ja jak założę swoje kąpielówki to mój penis się prawie wcale nie odznacza :( . Też przyciąga wzrok innych. Kiedyś też dostawałem pół erekcji, ale z czasem mi to samo przeszło.

seba2000 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2025   

przed basem zwal sobie konia i będzie git.

gotb 

Wysłany: Sro 05 Mar, 2025   

Włóż co chcesz i wyglądaj jak chcesz. To moje podejście. Na plaże czy basen nie idzie się chodzić oglądać cudze krocza. Jak ktoś widzi coś co go irytuje/pociąga/drażni/ciekawi -- to jego czy jej problem, niech się patrzy gdzie indziej.

fenis 

Wysłany: Czw 06 Mar, 2025   

Na saunie można się też zasłonić ręcznikiem

Odpowiedz do tematu