Strona i forum coraz trudniejsze |
Autor | Wiadomość |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 27 Lut, 2025 Strona i forum coraz trudniejsze |
|
| Bez zmiany na bezpieczne połączenia (z HTTP na HTTPS) już za chwilę ta strona i forum będą niewidoczne dla kogokolwiek. Mam 4 różne przeglądarki, wszystkie dają ostrzeżenia, że strona jest niebezpieczna i trzeba włożyć wysiłek, by kliknąć "wiem, ryzykuję" co jest potrzebne do zobaczenia treści. Przeglądarka Opera od paru dni już nawet nie pokazuje strony i forum. Pewnie można w przeglądarce zmienić jakieś ustawienia by uniknąć problemów, ale masa potencjalnych odwiedzających nie będzie walczyć.
Czas na HTTPS. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 01 Mar, 2025 |
|
| Choć mam sentyment do phBB by Przemo, to przydałoby się nieco uwspółcześnić forum.
Pewnie wszystko rozchodzi się o kasę | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 03 Mar, 2025 |
|
| Onesa o tym kiedyś wspominała - że kontaktowała się wiele razy z właścicielem forum ale nic z tym nie zrobil, trzeba byłoby jej jeszcze raz przypomnieć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 04 Mar, 2025 |
|
| Ancymon napisał/a: | Choć mam sentyment do phBB by Przemo, to przydałoby się nieco uwspółcześnić forum.
Pewnie wszystko rozchodzi się o kasę |
Bardziej brak czasu administratorów. Wysłałam do nich wczoraj maila. Zobaczymy czy coś z tym zrobią | |
| |
 |
|