Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Powiekszanie własnym tłuszczem
Autor Wiadomość
rainchart89 

Wysłany: Czw 27 Lut, 2025   

michalza napisał/a:
ostatnio gdzieś wyczytałem iż nawet od operacji już sie odchodzi i nie wykonuje ich chyba że w naprawdę wyjątkowych sytuacjach bo pacjenci byli coraz bardziej niezadowoleni z efektów operacji i nie chodzi tu raczej o wielkość bo operacja daje jakieś 2cm ale zawodzącą często "hydraulikę" wzwodu

To mowa o przecięciu wiązadeł czy tłuszczu?
Patrząc po ofertach w internecie chyba jednak "popularniejszy" jest tłuszcz i kwas.

Co do tych 2cm to ja czytałem, że nie ma gwarancji ile da operacja, bo to też zależy od budowy całego układu i może być nawet tak, że ktoś się podda operacji a efektem końcowym będzie 0,5cm. Jednak są też informacje o 4-5cm. Tak więc różnica jest bardzo duża co do możliwych efektów. Bo raczej za te 0,5-1cm mało kto by się podjął operacji, która w sumie może i prosty zabieg, ale jak mówisz może wpływać na hydraulikę wzwodu. Chociaż widzę też informację, że taki zabieg wpływa tylko na powiększenie "na luzie" więc to by było totalnie bez sensu.

Odpowiedz do tematu