rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 27 Lut, 2025 |
|
| michalza napisał/a: | ostatnio gdzieś wyczytałem iż nawet od operacji już sie odchodzi i nie wykonuje ich chyba że w naprawdę wyjątkowych sytuacjach bo pacjenci byli coraz bardziej niezadowoleni z efektów operacji i nie chodzi tu raczej o wielkość bo operacja daje jakieś 2cm ale zawodzącą często "hydraulikę" wzwodu |
To mowa o przecięciu wiązadeł czy tłuszczu?
Patrząc po ofertach w internecie chyba jednak "popularniejszy" jest tłuszcz i kwas.
Co do tych 2cm to ja czytałem, że nie ma gwarancji ile da operacja, bo to też zależy od budowy całego układu i może być nawet tak, że ktoś się podda operacji a efektem końcowym będzie 0,5cm. Jednak są też informacje o 4-5cm. Tak więc różnica jest bardzo duża co do możliwych efektów. Bo raczej za te 0,5-1cm mało kto by się podjął operacji, która w sumie może i prosty zabieg, ale jak mówisz może wpływać na hydraulikę wzwodu. Chociaż widzę też informację, że taki zabieg wpływa tylko na powiększenie "na luzie" więc to by było totalnie bez sensu. | |