Czy jest za chudy |
Autor | Wiadomość |
Wiktor18 Wiek: 25 Dołączył: 20 Lut 2025 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 Czy jest za chudy |
|
| Cześć
Mam 19 lat
Mój penis we wzwodzie ma 18cm, zaś w obwodzie niecałe 12 cm boję sie ze jest za cienki i kobieta go nie poczuje zajebiscie jak będę w niej
Co myślicie | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 |
|
| Znajdź kobietę i sprawdź a później ewnwryyslnii będziesz się martwił | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 |
|
| Dokładnie to co Przeciętny napisał- dla jednej będzie idealnie, dla drugiej nie Nie ma co zakładać z góry. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
penol260 Wiek: 25 Dołączył: 17 Gru 2023 Posty: 12 Skąd: Elbląg | Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 |
|
| Chłopie, masz dobry sprzęt, zacznij się bawić już. Później będzie tak jak ja, blokada w głowie i penis będzie się cofał że stresu, bo co ona będzie czuć. Tu nie ma co gdybać trzeba próbować jak nie będzie satysfakcji z sexu to trzeba będzie zmienić partnerkę albo popróbować innych technik ruchania. | _________________ Penol260 | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 21 Lut, 2025 |
|
| Moim zdaniem normalny. Poza tym chyba latwiej powiększyć na grubość niż na długość. No i masz dopiero 18 lat, jeszcze może Ci urosnąć | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 21 Lut, 2025 Re: Czy jest za chudy |
|
| Wiktor18 napisał/a: | Cześć
Mam 19 lat
Mój penis we wzwodzie ma 18cm, zaś w obwodzie niecałe 12 cm boję sie ze jest za cienki i kobieta go nie poczuje zajebiscie jak będę w niej
Co myślicie |
Daj fotę to ocenimy | |
| |
 |
rainchart89 Wiek: 36 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 13 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 21 Lut, 2025 |
|
| Nie myśl o tym za dużo.
Tak jak już było powiedziane, jednej to będzie pasować innej nie. Ale jako, że masz normalnego penisa bez jakiś odchyłów od normy w obie strony to będzie pasować wielu kobietom w Polsce.
A jak nie będzie jakiejś pasować, to przecież nie jesteś chodzącym penisem, że to ma być decydujący czynnik czy będzie ok czy nie. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sob 22 Lut, 2025 |
|
| Normalna dluga pała, uważam tak jak inni - nie ma sensu przemyśliwać | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 22 Lut, 2025 |
|
| Nie liczy się różdżka, tylko czarodziej. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 24 Lut, 2025 Re: Czy jest za chudy |
|
Mam 19 lat
Co myślicie |
Moze się taki wydawać bo długość masz dużą. Ale to jedynie optycznie. Tak to jest normalnie | |
| |
 |
Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 13 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pon 24 Lut, 2025 |
|
| Nie ma się co przejmować. Ludzie są różni jeden ma pałe 12cm inny 18cm a ktoś następny 23cm, z obwodem penisa, podobnie, ze wzrostem, stanem konta i wszystkim innym.
Jeśli mieścisz się w normie w czymkolwiek to znaczy, że jest normalnie. A Twój penis jest w normie. Obwód 12cm to może dolna granica ale to norma. Długość również normalna, ale w górnej granicy.
Lepiej być w normie niż mieć nie naturalne skrajne odchylenia jak np poniżej 10cm czy powyżej 25cm. Jest też coś takiego jak uśredniony ideał i to z tego co czytam w różnych miejscach to 15cm obwodu.
Tak więc nie masz ani małego ani dużego penisa, czy to na długość czy na obówd, tylko normalnego, jak większość ludzi.
Ja np mam jeszcze mniejszy obwód niż Ty. I rozumiem Twoje rozterki. Ja mam na długość 21cm, jak już stanie maks to 22cm. Ale obwód jest poniżej 12cm.
Wolał bym penisa który jest średni na długość (14-18) ale ma obwód 15cm.
Nie tak dawno w sumie zaczynałem życie seksualne i od tego czasu miałem kilka dziewczyn z którymi to zrobiłem i w zasadzie mogłem pakować ostro a nie było nie wiadomo co. Myślę, że to przez kiepski obwód. Bez obwodu nawet dobra długość ponad 20cm chyba mało daje bardzo.
Pozatym uważam, że my faceci przeceniamy długość. Dziewczyny też robią dużo teatru przy seksie. Zapytajcie swoich kobiet czy np podczas seksu przy pełnej penetracji mogą czytać książkę czy grać na telefonie. I okaże się, że mogą, niezależnie czy macie 10cm czy 20cm.
Albo zobaczcie filmiki jak faceci z wielkimi pałami posuwają laski a one w tym czasie gadają między sobą. Ew namówcie swoje kobiety na wielkie dildo.
Większość kobiet bez problemu przyjmie wielkiego grubego penisa. Pochwa jest ekstremalnie rozciągliwa na długość i grubość. Wydaje mi się, że laski mają gdzieś czy się ma zwykłą pałę, 16cm czy wielką pałe 23cm. Jedynie jak są jakieś skrajności w obie strony może być problem. | |
| |
 |
Chomiczek Dołączył: 28 Sie 2024 Posty: 10 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 25 Lut, 2025 |
|
| Wiktor - wyluzuj.
A zastanawiałeś się czy kobiety nie myślą o tym jakie mają piersi i czy zadowolą swojego faceta?
Może ich wargi sromowe im też nie odpowiadają, bo są np za duże itp.
Jeśli parntnerka będzie darzyła Ciebie uczuciem a ty ją to grubość penisa, czy jej piersi naprawdę będą sprawami drugorzędnymi. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 25 Lut, 2025 Re: Czy jest za chudy |
|
Mam 19 lat
Co myślicie |
A co mają robić inni, którzy mają 12 we wzwodzie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|