Czy widziałeś .... |
Autor | Wiadomość |
bambucza2208 
Wiek: 35 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 17 Skąd: ok. Rzeszowa | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 Czy widziałeś .... |
|
| Czy widziaŁeś jądra lub paŁe kolegi lub kogoś z rodziny ?? i w jakiej sytuŁacji ??
| |
| |
 |
Iksiński Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 9 | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| A i owszem
Na wyjeździe wakacyjnym z paczką przyjaciół, gdy dziewczyny poszły na łowy miejscowych chłopaków, postanowiliśmy z kolegą przygarnąć trochę procentów do naszych organizmów.
Po kilku (-nastu ?) głębszych urządziliśmy sobie bitwę na nasze miecze
Oczywiście nie mogły być dzierżone w naszych dłoniach, ruchami broni każdy z nas kierował całym sobą
Zatem nie tylko widziałem, ale i poczułem | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| oczywiscie ze widzialem
u kolegow na basienie co czwartek
bosko | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| Widzialem penisa u kuzyna, mial dosc wielkie wymiary | | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| widzialem u kuzynow, pokazywalismy sobie i dotykalismy:) | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
skos Dołączył: 17 Sie 2006 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| Ja widziałem u kuzynów jeden miał tak dużego że prawie jak dwa moje a drugi mniejszego ode mnie oczywiście oni tez i mojego widzieli | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| hehe no jasne,
basen
koledzy
kuzyni
| _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| Hehe... z jakim entuzjazmem sobie tutaj to przypominacie Ja widziałem penisa swojego ojca (niedziwne chyba:) ), kiedyś jak byliśmy smarkaczami to z kuzynem sobie pokazywaliśmy, i kiedyś podglądałem kąpiącego się dziadka przez dziurke od klucza | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| muchomorku co ty ogladasz | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| muchomorek napisał/a: | Hehe... z jakim entuzjazmem sobie tutaj to przypominacie Ja widziałem penisa swojego ojca (niedziwne chyba:) ), kiedyś jak byliśmy smarkaczami to z kuzynem sobie pokazywaliśmy, i kiedyś podglądałem kąpiącego się dziadka przez dziurke od klucza |
dziadka OMG podniecal Cie ?? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| Z racji tego, ze dlugo gralem w klubie sportowym, to penisow widzialem setki | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| Dokladnie ja tez jak gralem w tenisa w druzynie to pod prysznicem to bylo normalne | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | muchomorek napisał/a: | Hehe... z jakim entuzjazmem sobie tutaj to przypominacie Ja widziałem penisa swojego ojca (niedziwne chyba:) ), kiedyś jak byliśmy smarkaczami to z kuzynem sobie pokazywaliśmy, i kiedyś podglądałem kąpiącego się dziadka przez dziurke od klucza |
dziadka OMG podniecal Cie ?? |
Dobra, wiem, wiem, bez komentarza. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| hehehe :D:D no ja mysle :p uwazaj co mowisz hehe bo pozniej doprowadzasz do takich sytuacji hehe | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Goofy7 Dołączył: 09 Cze 2005 Posty: 32 | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| To chyba całkiem normalne, że większość z nas widziała. Jak sobie przypomnę np. podstawówkę jak porównywaliśmy penisy, jak zaczynały rosnąć włoski a pozatym na basenie, no i np jak się popije na grillu i idzimy się odlać w kilku to też nikt się nie ukrywa i zerka hehe | |
| |
 |
|