Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ile może powiększyć pompka?
Autor Wiadomość
Kamilox9 

Wysłany: Pon 03 Lut, 2025   Ile może powiększyć pompka?

Witam, nie chce jakoś często używać pompki, jednak nabyłem pompkę z kloszem 25cm i chciałem sprawdzić jak dużo się da napompować, bezpiecznie itp Widziałem filmiki z bardzo dużymi zmianami w długości. Jednak absolutny max jaki udało mi się osiągnąć to 2,5cm długości + grubość. I to tylko na jakieś 10 minut potem przez kilkanaście minut wymiar się zmniejszał.

Czy pompki serio są przereklamowane i te ogromne przyrosty w reklamach są niemożliwe i można liczyć na jakieś mikro wyniki typu 2cm i to na kilkanaście minut? Czy coś źle robie

seba2000 

Wysłany: Wto 04 Lut, 2025   

może zabrzmię gejowsko. ile masz aktualnie cm ? - czasami uwierz nie warto powiększać.

onesa 
onesa

Wysłany: Wto 04 Lut, 2025   

No i raczej nie da się powiększyć do 25 jeśli masz 14

penis.com.pl
masturbator
toton 

Wysłany: Sro 05 Lut, 2025   Re: Ile może powiększyć pompka?

Kamilox9 napisał/a:
Witam, nie chce jakoś często używać pompki, jednak nabyłem pompkę z kloszem 25cm i chciałem sprawdzić jak dużo się da napompować, bezpiecznie itp Widziałem filmiki z bardzo dużymi zmianami w długości. Jednak absolutny max jaki udało mi się osiągnąć to 2,5cm długości + grubość. I to tylko na jakieś 10 minut potem przez kilkanaście minut wymiar się zmniejszał.

Czy pompki serio są przereklamowane i te ogromne przyrosty w reklamach są niemożliwe i można liczyć na jakieś mikro wyniki typu 2cm i to na kilkanaście minut? Czy coś źle robie

Ogólnie nie są przereklamowane i działanie jest ale nie zobaczysz tego po kilku użyciach. Taką pompkę trzeba czasami stoować po kilka miesięcy aby rezultat był trwały. No i jeszcze jedna rzecz - musisz używać tego z głową. Tak aby sobie nie zaszkodzić.

Kamilox9 

Wysłany: Sro 05 Lut, 2025   

seba2000 napisał/a:
może zabrzmię gejowsko. ile masz aktualnie cm ? - czasami uwierz nie warto powiększać.

21cm na długość, czyli długi ale nie jakiś wielki. Tyle, że z obwodem jest bardzo słabo i przez to właściwie ta całkiem w porządku długość nic nie daje.

Podczas seksu właściwie dziewczyna może "oglądać serial" nawet przy penetracji "po same kule" właśnie przez obwód. Z wcześniejszą podobnie było. Dlatego chciałbym trochę zyskać obwodu.

seba2000 

Wysłany: Pią 07 Lut, 2025   

Kamilox9, ziomek grubość i wielkość pały to geny ojca i poziom testosteronu matki w ciąży. Fizjologi nie da się oszukać. Jeśli juz drugi raz laska przy 21cm pale nie czuje nic, to problem leży nie w grubości, a technice i podejściu do seksu. Najlepiej tez porozmawiać z dziewczyna niż sztucznie dmuchać sobie chuja.

dkbb 

Wysłany: Pon 24 Lut, 2025   

Kamilox9 napisał/a:
seba2000 napisał/a:

21cm na długość, czyli długi ale nie jakiś wielki. Tyle, że z obwodem jest bardzo słabo i przez to właściwie ta całkiem w porządku długość nic nie daje.

Podczas seksu właściwie dziewczyna może "oglądać serial" nawet przy penetracji "po same kule" właśnie przez obwód. Z wcześniejszą podobnie było. Dlatego chciałbym trochę zyskać obwodu.

To jest wielki penis. Norma to w Polsce jakieś 14 cm. Co by było jakby miała takiego?

Coś nie tak z laską

Odpowiedz do tematu