Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak to jest u prostytutki?
Autor Wiadomość
fenis 

Wysłany: Czw 16 Sty, 2025   Jak to jest u prostytutki?

Jak to jest u prostytutki?

Chcę spróbować platnego seksu, ale na co moge liczyć?

Jak to wygląda krok po kroku?
Dzwonię, umawiam się i jak z nią rozmawiam na spotkaniu? Tak normalnie zapytać np. "Robisz loda bez gumy?" Czy "gdzie mogę skończyć "?

Czy to zwykle ona podejmuje takie tematy?

Niby to prostytutka, niby to jej praca. Ale jednak to też człowiek więc jakiś szacunek sie nalezy..

Może ktoś by opisał bardziej szczegółowo jak to wygląda w praktyce?

potrzebny 

Wysłany: Czw 16 Sty, 2025   

Nigdy nie korzystałem z takich usług, więc nie wiem jak to wygląda, ale chętnie posłucham jak to się rozwinie w Twoim przypadku. Zamierzasz skorzystać zapraszając panią do siebie, czy pojawić się w którymś przybytku uciech?

seba2000 

W czasach kiedy seks jest za darmo, a laski same pchają się na chuja ty chcesz płacić ? Stary wchodzisz na stronę datezone.pl i ruchasz laski które same chcą robić loda bez gumy. Polecam. Dziwki nie, stare przedmuchane. Nie wiadomo ile się w nich spuściło. Przemyśl to

penis.com.pl
masturbator
penny7 

W praktyce jest słabo - chłodno, beznamiętnie, wiec doznania raczej płytkie. Chyba fajniej iść na masaż erotyczny, bo można sobie chociaż pogadać i wykorzystać w pełni przysługujący czas. Niemniej jakość usługi warto sprawdzić na jakichś tematycznych forach.

toton 

Wysłany: Pią 17 Sty, 2025   

Kolego spotykasz się z Nią i na początku ustalacie co jak i za ile? Płacisz jej za jej czas, więc co z Nia będziesz robić to juz tylko od Ciebie zależy. Chcesz sobie pogadać z obcą laską o dupie Marynie Twoja kasa Twój wybór Twoja kasa

Kamilox9 

Wysłany: Pią 17 Sty, 2025   

W dzisiejszych czasach rzeczywiście ma to mały sens, patrząc, że jest tak dużo chętnych dziewczyn na układy typu FWB czy jednorazowe spotkania. Rozważ coś takiego jeśli nie chcesz związku. Spokojnie znajdziesz jakąś fajną młodą wolną dziewczynę która nie chce się jeszcze ustatkować tylko bawić.

A jak już musisz iść, to wiadomo wybierz jakąś atrakcyjną i wykorzystaj pełną godzinę a nie skończysz w 20 minut i pójdziesz. Reszte czasu wymyśl jej jakieś inne zadania jak już nie dasz rady :p

Ancymon 

Wysłany: Sob 18 Sty, 2025   

seba2000 napisał/a:
W czasach kiedy seks jest za darmo, a laski same pchają się na chuja ty chcesz płacić?

Otóż to.

jacquage 

Wysłany: Nie 19 Sty, 2025   

Seks za darmo? Żyjemy chyba w innych czasach. Nic nie ma za darmo.

Czerwikss 

Wysłany: Pon 20 Sty, 2025   

A czy ktoś zdecydował się na pierwszy raz u prostytutki?

juansto 

Wysłany: Wto 21 Sty, 2025   

Mój kumpel. Miał już ponad 28 lat, nie miał zadnej kobiety po prostu umówi ł się z prostytutką Teraz ma zonę i dzieci i pierwszego razu nie żałuje

seba2000 

Wysłany: Wto 21 Sty, 2025   

a co tu jest żałować ? Ludzie korzystają z prostytucji by zadowolić swoje fantazje. Jeśli chcesz ja mocno wyruchac w gardło to robisz to, chcesz bić ja i dusić robisz to. Fantazje często są tak absrudalne, ze na zonie tego nie można zrobić bądź się nie da.

Odpowiedz do tematu