Jak to jest u prostytutki? |
Autor | Wiadomość |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 16 Sty, 2025 Jak to jest u prostytutki? |
|
| Jak to jest u prostytutki?
Chcę spróbować platnego seksu, ale na co moge liczyć?
Jak to wygląda krok po kroku?
Dzwonię, umawiam się i jak z nią rozmawiam na spotkaniu? Tak normalnie zapytać np. "Robisz loda bez gumy?" Czy "gdzie mogę skończyć "?
Czy to zwykle ona podejmuje takie tematy?
Niby to prostytutka, niby to jej praca. Ale jednak to też człowiek więc jakiś szacunek sie nalezy..
Może ktoś by opisał bardziej szczegółowo jak to wygląda w praktyce? | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 125 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 16 Sty, 2025 |
|
| Nigdy nie korzystałem z takich usług, więc nie wiem jak to wygląda, ale chętnie posłucham jak to się rozwinie w Twoim przypadku. Zamierzasz skorzystać zapraszając panią do siebie, czy pojawić się w którymś przybytku uciech? | |
| |
 |
seba2000 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sty 2025 Posty: 32 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 16 Sty, 2025 |
|
| W czasach kiedy seks jest za darmo, a laski same pchają się na chuja ty chcesz płacić ? Stary wchodzisz na stronę datezone.pl i ruchasz laski które same chcą robić loda bez gumy. Polecam. Dziwki nie, stare przedmuchane. Nie wiadomo ile się w nich spuściło. Przemyśl to | _________________ sebastian | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
penny7 Dołączył: 20 Sie 2023 Posty: 42 Skąd: nadmorzem | Wysłany: Czw 16 Sty, 2025 |
|
| W praktyce jest słabo - chłodno, beznamiętnie, wiec doznania raczej płytkie. Chyba fajniej iść na masaż erotyczny, bo można sobie chociaż pogadać i wykorzystać w pełni przysługujący czas. Niemniej jakość usługi warto sprawdzić na jakichś tematycznych forach. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 17 Sty, 2025 |
|
| Kolego spotykasz się z Nią i na początku ustalacie co jak i za ile? Płacisz jej za jej czas, więc co z Nia będziesz robić to juz tylko od Ciebie zależy. Chcesz sobie pogadać z obcą laską o dupie Marynie Twoja kasa Twój wybór Twoja kasa | |
| |
 |
Kamilox9 Wiek: 26 Dołączył: 28 Gru 2024 Posty: 13 Skąd: Małopolska | Wysłany: Pią 17 Sty, 2025 |
|
| W dzisiejszych czasach rzeczywiście ma to mały sens, patrząc, że jest tak dużo chętnych dziewczyn na układy typu FWB czy jednorazowe spotkania. Rozważ coś takiego jeśli nie chcesz związku. Spokojnie znajdziesz jakąś fajną młodą wolną dziewczynę która nie chce się jeszcze ustatkować tylko bawić.
A jak już musisz iść, to wiadomo wybierz jakąś atrakcyjną i wykorzystaj pełną godzinę a nie skończysz w 20 minut i pójdziesz. Reszte czasu wymyśl jej jakieś inne zadania jak już nie dasz rady :p | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 18 Sty, 2025 |
|
| seba2000 napisał/a: | W czasach kiedy seks jest za darmo, a laski same pchają się na chuja ty chcesz płacić? |
Otóż to. | |
| |
 |
jacquage Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 14 Skąd: Wawa | Wysłany: Nie 19 Sty, 2025 |
|
| Seks za darmo? Żyjemy chyba w innych czasach. Nic nie ma za darmo. | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Sty, 2025 |
|
| A czy ktoś zdecydował się na pierwszy raz u prostytutki? | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Sty, 2025 |
|
| Mój kumpel. Miał już ponad 28 lat, nie miał zadnej kobiety po prostu umówi ł się z prostytutką Teraz ma zonę i dzieci i pierwszego razu nie żałuje | |
| |
 |
seba2000 Wiek: 26 Dołączył: 09 Sty 2025 Posty: 32 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 21 Sty, 2025 |
|
| a co tu jest żałować ? Ludzie korzystają z prostytucji by zadowolić swoje fantazje. Jeśli chcesz ja mocno wyruchac w gardło to robisz to, chcesz bić ja i dusić robisz to. Fantazje często są tak absrudalne, ze na zonie tego nie można zrobić bądź się nie da. | _________________ sebastian | |
| |
 |
|