Nagłe przebarwienie |
Autor | Wiadomość |
jan1987janko Wiek: 37 Dołączył: 25 Lis 2023 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 25 Lis, 2023 Nagłe przebarwienie |
|
| Witam. Nagle z rana zobaczylem takie hm przebarwienie ? Nie swędzi ani nic nie dolega, czy może to być pęknięta zylka ? Jest to na skórze penisa . Nie pamiętam bym się uderzył przycial zamkiem ani też nie powstało to po sexie...miał ktoś coś podobnego ? Jakąś maść na to polecacie ? Dodam że jest to płaskie jak normalna skora
Link do foto
https://postimg.cc/dhN2ykhq | |
| |
 |
Chomiczy 
 | Wysłany: Sob 25 Lis, 2023 |
|
| Jeśli nie boli, powinno po tygodniu przejść- miałem kilkukrotnie takie i przechodziło samo. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
jan1987janko Wiek: 37 Dołączył: 25 Lis 2023 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 25 Lis, 2023 |
|
| Dzięki za szybkie odp, trochę mnie uspokoiłes, znalazłeś przyczynę tego ? Czy u Ciebie może to było po mocnym sexie, masturbacji , uderzeniu ? Czy tak po prostu samoistnie to powstawało.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Chomiczy 
 | Wysłany: Sob 25 Lis, 2023 |
|
| Przyczyną było jelq w zbyt dużej ilości
Niemniej jak nie przejdzie przez tydzień, półtora to trzeba to skontrolować u lekarza. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 27 Lis, 2023 |
|
| Ja myślę, ze jeśli się pojawiło nagiel t jest to po prostu jakieś otarcie, czy krwiaczek pod skórą. Sam tak miałem, nie tylko na penisie i z czasem znika | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pią 29 Gru, 2023 |
|
| Mnie się coś podobnego zrobiło właśnie po przycięciu zamkiem
jan1987janko, daj znać, czy się wyjaśniło. | |
| |
 |
SERPENT Dołączył: 17 Gru 2024 Posty: 2 Skąd: LA | Wysłany: Wto 17 Gru, 2024 |
|
| TO PIERWSZY RAZ, KIEDY TO WIDZĘ
Chciałam podzielić się z Wami moim odkryciem – kuponami rabatowymi Empik! Korzystam z nich od kilku miesięcy i jestem zachwycona. Dzięki nim mogę zaoszczędzić na książkach, muzyce, filmach czy produktach elektronicznych. Kupony adres internetowy są łatwe w użyciu, wystarczy wpisać kod podczas zakupu, a rabat jest od razu naliczany. Empik ma ogromny wybór produktów, a zniżki sprawiają, że zakupy stają się jeszcze przyjemniejsze. Jeśli lubicie taniej kupować ulubione rzeczy, serdecznie polecam! | | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 17 Gru, 2024 |
|
| SERPENT napisał/a: | TO PIERWSZY RAZ, KIEDY TO WIDZĘ |
Ale co widzisz? Przecież odpowiadasz na post sprzed roku | |
| |
 |
|