Penetracja penisem |
Autor | Wiadomość |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 14 Lis, 2024 Penetracja penisem |
|
| Zawsze chciałem aby moja dziewczyna zpenetrowała mnie sztucznym penisem przyczepionym do bioder. Niestety nie odważyłem sie jeszcze żadnej z byłych ani obecnej dziewczynie tego powiedzieć.
A jak wy byście zaragowali na taką propozycje, a może sami chceli byście sie tak zabawić, a może sie bawiliście już, jakie są wasze wrażenia? | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Czw 14 Lis, 2024 |
|
| Czasami jak jestem mocno nakręcony też mam takie fantazje ale też nigdy tego nie zaproponowałem | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 15 Lis, 2024 |
|
| nigdy o tym wczesniej nie myslalem , ale pomysl wydaje sie ciekawy i warty przemyslenia , ciekawe jak zareaguje na taka propozycje partnerka ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Lis, 2024 |
|
| Czy ja wiem? Taka penetracja to pewnie fajna rzecz, ale nie sztucznym penisem. Sztuczne penisy mnie trochę śmieszą. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 16 Gru, 2024 |
|
| Sam z siebie, to nie, ale gdyby zaproponowała, to kto wie. Chociaż pewnie wolałbym "na żywca", jeśli już | |
| |
 |
|