Golenie krocza i podbrzusza |
Autor | Wiadomość |
ciepelko30 [Usunięty] | Wysłany: Pon 26 Sie, 2024 |
|
| Ja golę całość. Również korzystałem z lasera na niektóre częsci ciała. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Wto 27 Sie, 2024 |
|
| ciepelko30 napisał/a: | Ja golę całość. Również korzystałem z lasera na niektóre częsci ciała. |
A jak wrażenia po laserze? Czy nie odrasta? | |
| |
 |
ciepelko30 [Usunięty] | Wysłany: Wto 27 Sie, 2024 |
|
| Odrasta, ale po dłuższym czasie. Miałem za mało sesji | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 29 Sie, 2024 |
|
| Dekarion napisał/a: | ciepelko30 napisał/a: | Ja golę całość. Również korzystałem z lasera na niektóre częsci ciała. |
A jak wrażenia po laserze? Czy nie odrasta? |
Wydaje mi się ,ze zależy jaki laser.
Ale od siebie polecam kupienie sobie takiego domowego lasera, ja mam Philipsa i daje radę | |
| |
 |
Tobik95 Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 20 Skąd: Dortmund | Wysłany: Pon 02 Gru, 2024 |
|
| Ja sobie gole na podbrzuszu 1 milimetr. Woreczek i okolice do tylka na zero. Sam tylek tylko od czasu do czasu podcinam. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 03 Gru, 2024 |
|
| Tobik95 napisał/a: | Ja sobie gole na podbrzuszu 1 milimetr. Woreczek i okolice do tylka na zero. Sam tylek tylko od czasu do czasu podcinam. |
Podziwiam, sam próbowałem ale brakuje mi konsekwencji. | |
| |
 |
Tobik95 Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 20 Skąd: Dortmund | Wysłany: Wto 03 Gru, 2024 |
|
| dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 09 Gru, 2024 |
|
| Tobik95 napisał/a: | dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. |
Ja probowałem sobie kiolka razy ogolić jajeczka na zero i powiem szczerze, że wydawało mi się,ze zadrapię się wtedy na smierć | |
| |
 |
Tobik95 Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 20 Skąd: Dortmund | Wysłany: Pon 09 Gru, 2024 |
|
| juansto napisał/a: | Tobik95 napisał/a: | dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. |
Ja probowałem sobie kiolka razy ogolić jajeczka na zero i powiem szczerze, że wydawało mi się,ze zadrapię się wtedy na smierć |
Ja jajeczkach u mnie jest spoko. Jeżeli ogóle się na podbrzuszu na zero to mnie strasznie swędzi. Dlatego skracam tylko. | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Gru, 2024 |
|
| Tobik95 napisał/a: | juansto napisał/a: | Tobik95 napisał/a: | dkbb, to zależy, jak się dobrze czujesz. Moja partnerka woli np gładkie jajeczka. Poza tym to chodzę często na saunę. Czuje się wtedy bardziej komfortowo, gdy mam ładnie wygolone. |
Ja probowałem sobie kiolka razy ogolić jajeczka na zero i powiem szczerze, że wydawało mi się,ze zadrapię się wtedy na smierć |
Ja jajeczkach u mnie jest spoko. Jeżeli ogóle się na podbrzuszu na zero to mnie strasznie swędzi. Dlatego skracam tylko. |
Kwestia przyzwyczajenia. W sumie jedynie przy pierwszych razach swędzi. Potem już nie. No i trzeba się na pewno dobrze strzepać po goleniu. | |
| |
 |
|