| >>>...jak Bierzecie przysznic...<<< |
| Autor | Wiadomość |
bambucza2208 
Wiek: 36 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 17 Skąd: ok. Rzeszowa | Wysłany: Nie 12 Lis, 2006 >>>...jak Bierzecie przysznic...<<< |
|
| mam pytanie !! jak bierzecie prysznic to bez slipów czy w slipach ????
a ja sobie lubicie poleżec w wannie to bez slipów czy w slipach !!
bo ja osobiscie wole kąpać się bez slipów i dawać luzy jądrą i penisowi :: !!
czekam na wasze odpowiedzi !!
| |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| pytasz o dom ?? pewnie ze bez... w domu czuje sie na luzie, tym bardiej ze mam zamykana lazienke :p hehe .. to kiedy ty bys chcial byc bez bielizny ? dziwne pytanie ;p | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
bambucza2208 
Wiek: 36 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 17 Skąd: ok. Rzeszowa | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| | harold mckee napisał/a: | | tym bardiej ze mam zamykana lazienke :p hehe .. to kiedy ty bys chcial byc bez bielizny ? dziwne pytanie ;p |
a jak ktoś niee mam zamykanej ŁAzienki !! <hmm> | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| | wywies kartke ze zajete, i prosisz o spokoj .. ;] | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 |
|
| | a czy nikt w domu nie jest na tyle rozgraniety ze jak slyszy szum wody w lazience to sie nie domysli ze ktos z niej wlasnie kozysta?? | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| Istnieje też takie coś jak zasłonka. Ja nie zamykam łazienki bo inni też potrzebują z niej korzystać czasami, ale kilka razy miałem taką sytuacje, że jak akurat wychodziłem spod prysznica to ktoś wbił. Raz siora, kilka razy brat... no ale nic złego się nie stało i żyję! | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| | Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| | To chyba normalne ze bierzesz prysznic nago, ja biore prysznic nago z moja dziewczyna, to jest zajebiste!!albo sie kochac pod prysznicem super | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| chyba wartoby sprobowac | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 odp |
|
| Pewnie że nago a co do prysznica z laską extra sprawa | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| | chlopak84 napisał/a: | | Jasne, ze kapie sie nago. Nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy zeby robic do w slipach. A nawet jesli ktos by wszedl, to co sie takiego stanie? Ojciec ma to samo, brat i tak i tak juz widzial mnie nago, ja jego zreszta tez, a gdyby mama mnie zobaczyla nago to tez by nie zrobila z tego sensacji. Wiec nie widze problemu |
Ja mam tak samo i jakoś mnie to nie przeszkadza. Przecież nie bede sie chowal jak glupi przed rodzina w slipach w wannie, normalka. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| Seks pod prysznicem super sprawa tylko trzeba uwazac aby sie nie wywrocic | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| hahahaha | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| | juz raz sie wyjebalismy, troche bolalo | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 |
|
| ja nie wiem jak mozna sie kapac w domu w prywatnej toalecie w bieliznie
na basenie to zrozumiem-kwestai gusu. ja to robie nagoi w domu i na basenie | |
| |
 |
| |