Wybielanie skóy penisa laserem |
Autor | Wiadomość |
osa10 Dołączył: 07 Sie 2021 Posty: 12 Skąd: południe | Wysłany: Pią 04 Paź, 2024 Wybielanie skóy penisa laserem |
|
| Hej na allegro jest wiele tanich (40 -60zł) chińskich laserów o niedużej mocy głównie do usuwania krostek, piegów i innych przebarwień skóry na, niby, całym ciele. Ale czy ten laser nie zaszkodzi penisowi gdy mamy przebarwionego? | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pią 04 Paź, 2024 |
|
| A o jakie tutaj przebarwienie chodzi? Powiem Ci szczerze, ze nie wiem czy takie tanie lasery dają jakikolwiek efekt.
No i bałbym się że się poparze | |
| |
 |
osa10 Dołączył: 07 Sie 2021 Posty: 12 Skąd: południe | Wysłany: Pią 04 Paź, 2024 |
|
| chodzi o ciemne zabarwienie skóry na większości powierzchni penisa, tak jakby był brudny ale niestety żadne mydło tego nie wyczyści, próbowałem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Sob 05 Paź, 2024 |
|
| osa10 napisał/a: | chodzi o ciemne zabarwienie skóry na większości powierzchni penisa, tak jakby był brudny ale niestety żadne mydło tego nie wyczyści, próbowałem. |
Myślę że powinieneś iść do urologa bo to dosyć dziwne. Może nie każdy to ma albo jest to rzadkie schorzenie i lepiej pójść do lekarza niż zaufać komuś z neta 😅 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 08 Paź, 2024 |
|
| Penisy często są ciemniejsze lub łaciate. Umów się z urologiem na żywo czy przez teleporadę, ale na pewno nie ryzykuj jakichś dziwnych urządzeń bez konsultacji. Ze specjalistą, nie z internetem | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Paź, 2024 |
|
| Ale masz to od zawsze czy zrobiło sie jakis czas temu? | |
| |
 |
|