Nago z kumplami |
Autor | Wiadomość |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 26 Sty, 2024 |
|
| Ja tez sie dziwie Polsce,jak bylem u brata w niemczech,to równiez sie wstydziłem.Lecz tylko do czasu.Miałem klopot,brat chciał isc ze mna do Sauna Paradise,ja sie obawiałem ze mam cos nie tak z moim ciałem wiecie ze mam za małego czy cos,lecz jak juz sie zdobyłem na odwage i zdjołem kapielówki to po jakims czasie z orientowałem sie ze nikt mi nie patrzy co ja mam miedzy nogami czy na tyłek.A tam chodziły ładne dziewczyny,starsze małzenstwa jak i dzieci i nikt sie nieczego nie wstydził i nie robił zadnego wiekszego zamieszania jak to bywa w Polsce.Chciałem jeszcze dodac ze kiedys czytajac gazete zauwarzyłem artykół jak to 14letni chłopak omało sie nie utopił,poniewaz skoczył do wody i mu szorty spadły ,był nagii wstydził sie i próbował nurkowac za tymi szortami.Nie dał rady i zaczoł sie topic,wiec raczej trzeba sie troszke od normy polskiej odbic i nie wstydzic sie własnego ciała. | |
| |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Sro 07 Lut, 2024 |
|
| Ja i moi kumple nie mamy problemu z nagością w swoim towarzystwie. Nie raz chodziłem przy nich nago po prysznicu, kiedy czekali za mną. Nad jeziorem, pod prysznicem po treningu - wszędzie nago. Między nogami mamy to samo, także żaden z nas nie wstydzi się. Kumple określają się jako 100% hetero, tylko ja jestem wśród nich bi, ale nie wierzę w to. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 08 Lut, 2024 |
|
| Byłem kiedyś na plaży naturystycznej w Chorwacji. Przyjemnie się opalać nago i równo, bez białych pasków. Co prawda przeważali starsi ludzie, ale było też kilkoro w wieku dwudziestu kilku-trzydziestu lat i dwie rodziny z małymi dziećmi.
W Polsce nie byłem na takiej plaży i raczej się nie wybiorę.
W saunie zawsze siedzę nago, zresztą za każdym razem jak saunuję, to trafia mi się cała sauna tylko dla mnie, bo w tym czasie nikt nie zamawia tej samej sauny co ja. Widać w mojej okolicy mało kto chodzi na saunę. Albo to kwestia tego, że chodzę na saunę w budynku szkolnego basenu albo centrum sportowego przy centrum onkologii, a nie do żadnego aquaparku, który byłby oblegany.
Też mnie wkurza, że tyle osób przed wejściem do basenu nie myje się. Mycie dup i miejsc intymnych powinno być oczywistością przed wejściem do wody, z której korzysta tyle osób. Jak można się wstydzić zdjąć majtki pod prysznicem, przecież wystarczy stać odwróconym do ściany, a chyba każdy widział kiedyś dupę i wie, jak wygląda, więc taki widok nie powinien nikogo dziwić. Czy ludzie nie rozumieją, że inni przychodzą na basen pływać, a nie oglądać ani oceniać wygląd pozostałych pływaków? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 13 Lut, 2024 |
|
| dkbb napisał/a: | W Polsce nie byłem na takiej plaży i raczej się nie wybiorę. |
Czemu się nie wybierzesz? | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 23 Lut, 2024 |
|
| Mamy kilka miejsc | |
| |
 |
Maciej890 Wiek: 31 Dołączył: 25 Wrz 2024 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Wrz, 2024 |
|
| Z kumplami bez problemu przebieramy się na basenie czy siłowni. Widziałem ich nago, oni mnie też. Luz. | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 27 Wrz, 2024 |
|
| Maciej890 napisał/a: | Z kumplami bez problemu przebieramy się na basenie czy siłowni. Widziałem ich nago, oni mnie też. Luz. |
U mnie podobnie, zero krępacji | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 03 Paź, 2024 |
|
| Przypomniało mi się jeszcze, że w akademiku na wymianie we Francji regularnie widziałem moją koleżankę nagą - mieliśmy okna naprzeciwko siebie. No to w ramach rewanżu też się przebierałem przy otwartym oknie. Raz nawet zrobiłem jej zdjęcia, ale potem miałem wyrzuty sumienia i je skasowałem.
I jeszcze raz spotkałem w saunie koleżankę. Ja byłem nago, a ona nie. Byłem trochę spięty, ale potem jej niby niechcący zsunął się ręcznik to tu, to tam i ostatecznie można powiedzieć remis. W ogóle to śmieszne, że człowiek nago przed kimś ubranym czuje się dziwnie, ale jak obie strony się zobaczą nago, to już to w ogóle nie robi wrażenia. | |
| |
 |
|