Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Trening z trans
Autor Wiadomość
men1995 

Wysłany: Sro 28 Sie, 2024   Trening z trans

Dobra może zacznę od tego, że miałem doświadczenie seksualne z chłopakiem (opisywałem je w innym temacie) i to było moje jedno takie podejście gdzie miałem styczność z czyimś penisem.

A wszystko odmieniło się w kwietniu kiedy na mojej macie (jestem trenerem znanego sportu) pojawiła się blondynka z fajnymi cyckami, niska i drobnej budowy panna nie tylko do treningu na macie :D na pierwszy rzut oka nic nie wskazywało, że to dziewczyna….. trans, a wszystko odmienił mój kolega który poinformował mnie iż zna ją prywatnie i wie o „sekrecie”, a ja wtedy szczerze się zmieszałem, ale z drugiej strony mega mnie to podnieciło.

Przechodząc do rzeczy :
Lipiec - zostaliśmy sami na hali, dostawałem po prostu natłoku myśli co ja bym z nią zrobił, była ubrana w cienkie legginsy i nic nie wskazywało że ma niespodzianke za to zainteresowałem się jej fajnym opiętym tyłkiem :lol:
Nasz trening trwał, a ja pokazywałem jej różne chwyty i próbowałem przynajmniej przez chwilę skoncentrować się na swojej pracy, a nie na myśleniu o tym co bym z nią zrobił w łóżku :D
chwilę później delikatnie założyłem jej dźwignię (na jej szyję swoje przedramię jakby ktoś nie wiedział o co chodzi) i moja trans podopieczna znalazła się pode mną na macie, zauważyłem że nie przeszkadza jej to że moje usta są przy jej uchu, a kutas ociera się o opięty legginsami tyłek
Dosłownie w ciągu kilkunastu sekund powiedziałem jej, że wiem o niej, nie próbowała się uwolnić nawet z mojego uścisku, zacząłem ją całować po szyi, głaskać po włosach, przyciskałem ją do siebie i odczułem, że też jej się podobam i to co robimy, miałem wyjebane czy ktoś wejdzie czy nie.

Finalnie wylądowaliśmy w moim mieszkaniu, czułem się z nią jak ze swoją dziewczyną, bajerowałem ją, całowałem, ściskałem piersi i tyłekZaczęła mnie masować po moim kutasie przez spodenki, byłem podniecony bardziej jak z żadną inną kobietą , zrobiła mi mistrzowskiego loda przy tym cały czas patrząc na mnie z oddaniem, potem znaleźliśmy się w łóżku i był to zajebisty odlot. Niespodzianka mała, co mi nie przeszkadzało bo tylko ja ją ruchalem
Najpierw położyła się na brzuchu a ja na niej, całując ją po szyi i w usta, wchodziłem w nią powoli, tylek ma bardzo ciasny i tu był po 2 min nokaut. Strzeliłem
Potem przerobiliśmy misjonarza i łyżeczkę :D
Do tej pory mamy kontakty nie tylko na treningi, zaczęliśmy się prywatnie spotykać, codziennie jesteśmy spełnieni w łóżku i ot tak wyglądała moja przygoda z trans dziewczyna i myślę, że nie skończy się ona szybko lub wcale.

onesa 
onesa

Wysłany: Czw 29 Sie, 2024   

No i fajnie, najważniejsze, zę Wam się podoba :)

Tak swoją drogą to czy ona myślałą o operacji czy zostaje w stanie takim jak jest teraz?

men1995 

Wysłany: Czw 29 Sie, 2024   

onesa napisał/a:

Tak swoją drogą to czy ona myślałą o operacji czy zostaje w stanie takim jak jest teraz?

Będzie robiła za rok operacje. :) poza krajem

penis.com.pl
andropenis
fenis 

Wysłany: Pon 02 Wrz, 2024   

Czyli poważna sprawa. Planujesz z nią dłuższy związek?

juansto 

Wysłany: Wto 03 Wrz, 2024   

men1995 napisał/a:
onesa napisał/a:

A tak z ciekawości to kiedy zacząłeś się domyślać ze to on? Cyz wiedziałeś od samego poczatku?

men1995 

Wysłany: Wto 03 Wrz, 2024   

fenis napisał/a:
Czyli poważna sprawa. Planujesz z nią dłuższy związek?

Na chwilę obecną spotykamy się na razie bez żadnych deklaracji. Okaże sie co dalej

[ Dodano: Wto 03 Wrz, 2024 ]
juansto napisał/a:
men1995 napisał/a:
onesa napisał/a:

A tak z ciekawości to kiedy zacząłeś się domyślać ze to on? Cyz wiedziałeś od samego poczatku?

W ogóle nie wiedziałem, że ona jest trans, wygląda jak zwykła laska (może trochę bardziej porobiona względem nosa, cycków, tyłka)
Dowiedziałem sie dopiero od kogoś kto ją dobrze zna

michalza 

Wysłany: Pią 06 Wrz, 2024   

Mnie to w ogóle ciekawi czy jak zrobi sobie ostatecznie operację to jak będzie zapisana w dowodzie? Jako ona?

[ Dodano: Pią 06 Wrz, 2024 ]
I czy w takiej sytaucji można wziąć z nią ślub>

men1995 

Wysłany: Sob 07 Wrz, 2024   

michalza napisał/a:
Mnie to w ogóle ciekawi czy jak zrobi sobie ostatecznie operację to jak będzie zapisana w dowodzie? Jako ona?

[ Dodano: Pią 06 Wrz, 2024 ]
I czy w takiej sytaucji można wziąć z nią ślub>

Jest już zapisana w dowodzie jako kobieta. Polskie prawo działa w ten sposób, że płeć zmienia sie na drodze postępowania Sądowego i możliwe jest to przed całkowitą operacją i zmienia się również numer PESEL. Kobiety mają parzystą jakąś cyfrę a Panowie nieparzystą :D
I tak można wziąć ślub normalnie :)

Przeciętny 30 

Wysłany: Pon 09 Wrz, 2024   

To można powiedzieć że ktoś ma dwa w jednym 🙂 chociaż ja bym wolał na codzień mieć w łóżku cipkę 🙂

fenis 

No to ciekawe, nie spodziewałem się że tak jest :D Swoją drogą ona dochodzi podczas seksu analnego?

men1995 

Przeciętny 30 napisał/a:
To można powiedzieć że ktoś ma dwa w jednym 🙂 chociaż ja bym wolał na codzień mieć w łóżku cipkę 🙂

Mi się to już „znudziło” poza tym miałem 5 lat zwykła genetyczna dziewczynę i na prawdę ta dziewczyna trans a moja była z cipka to niebo a ziemia.
Teraźniejsza jest o wiele bardziej kobieca wizualnie i bardziej zadbana niż poprzednia :D nawet kształty ma bardziej kobiece, wzrost czy wage.
Cipke będzie robiła, więc to kwestia czasu natomiast mi jest to obojętne czy tyłek czy cipka :D ważne że są emocje i pociąg.

[ Dodano: Pon 09 Wrz, 2024 ]
fenis napisał/a:
No to ciekawe, nie spodziewałem się że tak jest :D Swoją drogą ona dochodzi podczas seksu analnego?

Uwielbia seks i ma orgazm analny. Zazwyczaj staram się być wytrzymały z nią w łóżku :D a loda robi takiego, że nogi mam miękkie dobra godzinę :D

Przeciętny 30 

No to nie ukrywam że trochę zazdroszczę 🙂

Ancymon 

Wysłany: Sob 28 Wrz, 2024   

Ciekawa historia. Podoba mi się ten fragment:
men1995 napisał/a:
ważne że są emocje i pociąg

:)

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu