Trening z trans |
Autor | Wiadomość |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 28 Sie, 2024 Trening z trans |
|
| Dobra może zacznę od tego, że miałem doświadczenie seksualne z chłopakiem (opisywałem je w innym temacie) i to było moje jedno takie podejście gdzie miałem styczność z czyimś penisem.
A wszystko odmieniło się w kwietniu kiedy na mojej macie (jestem trenerem znanego sportu) pojawiła się blondynka z fajnymi cyckami, niska i drobnej budowy panna nie tylko do treningu na macie na pierwszy rzut oka nic nie wskazywało, że to dziewczyna….. trans, a wszystko odmienił mój kolega który poinformował mnie iż zna ją prywatnie i wie o „sekrecie”, a ja wtedy szczerze się zmieszałem, ale z drugiej strony mega mnie to podnieciło.
Przechodząc do rzeczy :
Lipiec - zostaliśmy sami na hali, dostawałem po prostu natłoku myśli co ja bym z nią zrobił, była ubrana w cienkie legginsy i nic nie wskazywało że ma niespodzianke za to zainteresowałem się jej fajnym opiętym tyłkiem
Nasz trening trwał, a ja pokazywałem jej różne chwyty i próbowałem przynajmniej przez chwilę skoncentrować się na swojej pracy, a nie na myśleniu o tym co bym z nią zrobił w łóżku
chwilę później delikatnie założyłem jej dźwignię (na jej szyję swoje przedramię jakby ktoś nie wiedział o co chodzi) i moja trans podopieczna znalazła się pode mną na macie, zauważyłem że nie przeszkadza jej to że moje usta są przy jej uchu, a kutas ociera się o opięty legginsami tyłek
Dosłownie w ciągu kilkunastu sekund powiedziałem jej, że wiem o niej, nie próbowała się uwolnić nawet z mojego uścisku, zacząłem ją całować po szyi, głaskać po włosach, przyciskałem ją do siebie i odczułem, że też jej się podobam i to co robimy, miałem wyjebane czy ktoś wejdzie czy nie.
Finalnie wylądowaliśmy w moim mieszkaniu, czułem się z nią jak ze swoją dziewczyną, bajerowałem ją, całowałem, ściskałem piersi i tyłekZaczęła mnie masować po moim kutasie przez spodenki, byłem podniecony bardziej jak z żadną inną kobietą , zrobiła mi mistrzowskiego loda przy tym cały czas patrząc na mnie z oddaniem, potem znaleźliśmy się w łóżku i był to zajebisty odlot. Niespodzianka mała, co mi nie przeszkadzało bo tylko ja ją ruchalem
Najpierw położyła się na brzuchu a ja na niej, całując ją po szyi i w usta, wchodziłem w nią powoli, tylek ma bardzo ciasny i tu był po 2 min nokaut. Strzeliłem
Potem przerobiliśmy misjonarza i łyżeczkę
Do tej pory mamy kontakty nie tylko na treningi, zaczęliśmy się prywatnie spotykać, codziennie jesteśmy spełnieni w łóżku i ot tak wyglądała moja przygoda z trans dziewczyna i myślę, że nie skończy się ona szybko lub wcale. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 29 Sie, 2024 |
|
| No i fajnie, najważniejsze, zę Wam się podoba
Tak swoją drogą to czy ona myślałą o operacji czy zostaje w stanie takim jak jest teraz? | |
| |
 |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 29 Sie, 2024 |
|
| onesa napisał/a: | No i fajnie, najważniejsze, zę Wam się podoba
Tak swoją drogą to czy ona myślałą o operacji czy zostaje w stanie takim jak jest teraz? |
Będzie robiła za rok operacje. poza krajem | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 02 Wrz, 2024 |
|
| Czyli poważna sprawa. Planujesz z nią dłuższy związek? | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 03 Wrz, 2024 |
|
| men1995 napisał/a: | onesa napisał/a: | No i fajnie, najważniejsze, zę Wam się podoba
Tak swoją drogą to czy ona myślałą o operacji czy zostaje w stanie takim jak jest teraz? |
Będzie robiła za rok operacje. poza krajem |
A tak z ciekawości to kiedy zacząłeś się domyślać ze to on? Cyz wiedziałeś od samego poczatku? | |
| |
 |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 03 Wrz, 2024 |
|
| fenis napisał/a: | Czyli poważna sprawa. Planujesz z nią dłuższy związek? |
Na chwilę obecną spotykamy się na razie bez żadnych deklaracji. Okaże sie co dalej
[ Dodano: Wto 03 Wrz, 2024 ]
juansto napisał/a: | men1995 napisał/a: | onesa napisał/a: | No i fajnie, najważniejsze, zę Wam się podoba
Będzie robiła za rok operacje. poza krajem |
A tak z ciekawości to kiedy zacząłeś się domyślać ze to on? Cyz wiedziałeś od samego poczatku? |
W ogóle nie wiedziałem, że ona jest trans, wygląda jak zwykła laska (może trochę bardziej porobiona względem nosa, cycków, tyłka)
Dowiedziałem sie dopiero od kogoś kto ją dobrze zna | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 06 Wrz, 2024 |
|
| Mnie to w ogóle ciekawi czy jak zrobi sobie ostatecznie operację to jak będzie zapisana w dowodzie? Jako ona?
[ Dodano: Pią 06 Wrz, 2024 ]
I czy w takiej sytaucji można wziąć z nią ślub> | |
| |
 |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 07 Wrz, 2024 |
|
| michalza napisał/a: | Mnie to w ogóle ciekawi czy jak zrobi sobie ostatecznie operację to jak będzie zapisana w dowodzie? Jako ona?
[ Dodano: Pią 06 Wrz, 2024 ]
I czy w takiej sytaucji można wziąć z nią ślub> |
Jest już zapisana w dowodzie jako kobieta. Polskie prawo działa w ten sposób, że płeć zmienia sie na drodze postępowania Sądowego i możliwe jest to przed całkowitą operacją i zmienia się również numer PESEL. Kobiety mają parzystą jakąś cyfrę a Panowie nieparzystą
I tak można wziąć ślub normalnie | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pon 09 Wrz, 2024 |
|
| To można powiedzieć że ktoś ma dwa w jednym 🙂 chociaż ja bym wolał na codzień mieć w łóżku cipkę 🙂 | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 09 Wrz, 2024 |
|
| No to ciekawe, nie spodziewałem się że tak jest Swoją drogą ona dochodzi podczas seksu analnego? | |
| |
 |
men1995 Wiek: 29 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 09 Wrz, 2024 |
|
| Przeciętny 30 napisał/a: | To można powiedzieć że ktoś ma dwa w jednym 🙂 chociaż ja bym wolał na codzień mieć w łóżku cipkę 🙂 |
Mi się to już „znudziło” poza tym miałem 5 lat zwykła genetyczna dziewczynę i na prawdę ta dziewczyna trans a moja była z cipka to niebo a ziemia.
Teraźniejsza jest o wiele bardziej kobieca wizualnie i bardziej zadbana niż poprzednia nawet kształty ma bardziej kobiece, wzrost czy wage.
Cipke będzie robiła, więc to kwestia czasu natomiast mi jest to obojętne czy tyłek czy cipka ważne że są emocje i pociąg.
[ Dodano: Pon 09 Wrz, 2024 ]
fenis napisał/a: | No to ciekawe, nie spodziewałem się że tak jest Swoją drogą ona dochodzi podczas seksu analnego? |
Uwielbia seks i ma orgazm analny. Zazwyczaj staram się być wytrzymały z nią w łóżku a loda robi takiego, że nogi mam miękkie dobra godzinę | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pon 09 Wrz, 2024 |
|
| No to nie ukrywam że trochę zazdroszczę 🙂 | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 28 Wrz, 2024 |
|
| Ciekawa historia. Podoba mi się ten fragment:
men1995 napisał/a: | ważne że są emocje i pociąg |
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|