WYTRYSK |
Autor | Wiadomość |
marcin.wells Dołączył: 11 Mar 2023 Posty: 1 Skąd: katowice | Wysłany: Pon 23 Wrz, 2024 WYTRYSK |
|
| Dlaczego w pozycji na jezdzcz mogę sie kochać bardzo długo w porównaniu do innych pozycji w których dochodzę stosunkowo szybko :/ | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 331 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 23 Wrz, 2024 |
|
| No w sumie nie wiem, podejrzewam, ze tak masz. Ja to właśnie w tej pozycji dochodzę wcześnie jbo mnie bardziej podniecają widoki.
Moje wytłumaczenie: w innych pozycjach Ty się ruszasz oraz wbierasz ruchy, które są najbardziej orgazmogenne.
W pozycji na jeźdźca rusza się kobieta. | |
| |
 |
Kacap90x Wiek: 35 Dołączył: 07 Wrz 2024 Posty: 9 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 27 Wrz, 2024 |
|
| Ja np od tyłu dochodzę bardzo szybko, a na łyżeczkę nie, wszystko zależy od tego jak twój penis jest przez pochwe obejmowany, są pozycje w których jest ciaśniej niż w innych | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 113 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sob 28 Wrz, 2024 |
|
| Mam tak samo jak Ty. Najdłużej mogę na jeźdźca, mimo że widoki wtedy są najpiękniejsze. Może zależy to od ruchów kobiety, są inne niż Twoje . Jak mi wali konika to też mogę dłużej dochodzić, niż sam. Ale od tyłu tryskam od razu. | |
| |
 |
|