Fantazje z teściową | Autor | Wiadomość | fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Pon 02 Wrz, 2024 Fantazje z teściową |
|
| Witam was serdecznie i nawiązuje do tematu z ciekawymi sytuacjami z tesciowa , nie ukrywam ze moja tesciowa działa na mnie jak największa torpeda na ziemi zawsze gdy jadę z żona do niej do domu to nie potrafię się skupić i skoncentrować , jest milfem przed 50 z Zajebisxie zgrabna figura i dużymi cycuszkami i do tego zawsze zachowuje się i ubiera młodzieżowo , jest wolna i sama i każdego dnia wierze ze kiedys dojdzie do czegoś kiedys była sytuacja ze wiedziała ze przyjade sam do niej do domu po pile spalinowa i gdy wszedłem na działkę leżała na leżaku całkiem naga , nie wiedziałem czy już się spuściłem czy nie .... rude włoski na głowie czerwone tipsy i delikatny paseczek włosków na cipce , gdy mnie zobaczyła udawała speszona a ja z kultury się odwróciłem ..... zawsze jak z żona u niej nocujemy to specjalnie rucham żonę tak żeby ona słyszała .... i napewno to słyszy .... ta kobieta tak na mnie działa ze potrafię gdy u niej jestem iść do łazienki i brać jej majtki i walić konia wąchając je , i każda jej bielizna to cudowne stringi , chciałbym aby kiedyś przyłapała mnie i moja żonę na seksie i się dołączyła do nas . Marże o tym żeby kiedyś z nia przeżyć to , mam fetysz na milfy i na paseczek na cipce moja żona Die buntuje niestety , ale w ramach tego żonka uwielbia miejsca publiczne tak jak i ja.... wierze ze kiedyś doprowadzę do zniżenia z tesciowa i zrobie z nia wszystko o czym marze . | | | |  | Czuly91 Wiek: 33 Dołączył: 09 Wrz 2018 Posty: 116 Skąd: Ruciane-Nida | Wysłany: Pon 02 Wrz, 2024 |
|
| Nieźle ja z teściową miałem taką sytuację, że w święta u niej nocowaliśmy, moja Pani rano pojechała do pracy a ja sobie jeszcze leżałem e łóżeczku i się trochę zabawiałem. Nagle usłyszałem że otwierają sie drzwi do pokoju, więc udałem że śpię i leżałem tak na łóżku, odkryty, ze sterczącą pałą gdy teściowa weszła do pokoju poszukać czegoś w szafie... Chyba podobał jej się widok bo jeszcze dwa razy wchodziła do mnie 🤭🤭🤭 | | | |  | juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 03 Wrz, 2024 |
|
| Czuly91 napisał/a: | Nieźle ja z teściową miałem taką sytuację, że w święta u niej nocowaliśmy, moja Pani rano pojechała do pracy a ja sobie jeszcze leżałem e łóżeczku i się trochę zabawiałem. Nagle usłyszałem że otwierają sie drzwi do pokoju, więc udałem że śpię i leżałem tak na łóżku, odkryty, ze sterczącą pałą gdy teściowa weszła do pokoju poszukać czegoś w szafie... Chyba podobał jej się widok bo jeszcze dwa razy wchodziła do mnie 🤭🤭🤭 |
No nieźle A nic nie wspomniała? Byłeś odkryty totalnie? | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|