Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wzmocnienie orgazmu
Autor Wiadomość
dkbb 

Wysłany: Sro 24 Lip, 2024   Wzmocnienie orgazmu

Witam, macie jakieś sposoby na wzmocnienie orgazmu poprzez masturbacje?

Ja sam osobiście masturbuje się ale przerywam przed finishem, robiąc tak parę razy. Oglądam też parę filmików wiadomo jakich i dopiero gdy czuje, że już dłużej nie mogę się pohamować masturbuje się do końca.

sway83 

Wysłany: Sro 24 Lip, 2024   Re: Wzmocnienie orgazmu

dkbb napisał/a:

Ja sam osobiście masturbuje się ale przerywam przed finishem, robiąc tak parę razy. Oglądam też parę filmików wiadomo jakich i dopiero gdy czuje, że już dłużej nie mogę się pohamować masturbuje się do końca.

Mam podobnie, zaczynam od dłuższej delikatnuejszej masturbacji i kiedy czuję zbliżające się oznaki orgazmu przerywam a kiedy sytuacja się uspokoi ponownie się masturbuje i tak kilka razy do momentu kiedy mam już mega ochote na orgazm działam do końca jest mega przyjemnie

Fajfusek99 

Wysłany: Sro 24 Lip, 2024   Re: Wzmocnienie orgazmu

dkbb napisał/a:

Ja też tak robię, potrafię czasami bawić się tak z 2 godziny lub nawet ponad. Jak czuję, że tylko lekko mogę wytrysnąć to przerywam, daję małemu trochę odpocząć i znów zabieram sie do roboty :wink: Tylko trzeba mieć czas na tak długe zabawy.
A i po takim czasie jak już jest kończę to orgazm jest mega :shock: Jest tak duży, ze nawet nie mogę go kontrolować bo tryskam gdzie popadnie, ale odlatuje tak, że jest bosko. Bardzo fajna sprawa polecam.

penis.com.pl
orgasm contol
toton 

Wysłany: Pią 26 Lip, 2024   

Nakręcanie się przez cały dzień jest dobre ;-) Tu go dotkniesz, tam go dotkniesz... pooglądasz chwile filmiki, ale się nie zabawiasz. Dużo o tym myślisz ;-) Wieczorem zasiadasz i oglądasz np. długi film jedynie delikatnie gładząc go dłonią. Potem szybkie, energiczne ruchy (oczywiscie odpowiednie nawilżenie) i gwarantowana większa przyjemność ;-)

Ancymon 

Wysłany: Wto 06 Sie, 2024   

Było już chyba w dwóch wątkach: to się nazywa edging.
toton, u Ciebie to też w sumie taka rozbudowana forma edgingu ;)

Odpowiedz do tematu