| Czy jestem homo? |
| Autor | Wiadomość |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 Czy jestem homo? |
|
| Hejka mam wielkie rozterki... Bardzo uwielbiam kobiety, uwielbiam z nimi rozmawiac, bardzo podobaja mi sie kobiety, ale jako osoby. Lecz problem w tym, ze bardzo podoba mi sie meskie cialo bardzo chce sie od tego uwolnic chce spedzic moje zycie z kobieta!!!!
Boje sie, ze zostane gejem ( a ja naprawde nie chce! wiem, ze moze mam jakies odchyly, bo oglaam gejowskie filmiki itp. no ale nie wyobrazam sobe zycia na codzien z mezczyzna jako partnerem!!! To cos nienormalnego wg mnie
Prosze o szczere opinie | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 Re: Czy jestem homo? |
|
| | bad ziom napisał/a: | Hejka mam wielkie rozterki... Bardzo uwielbiam kobiety, uwielbiam z nimi rozmawiac, bardzo podobaja mi sie kobiety, ale jako osoby. Lecz problem w tym, ze bardzo podoba mi sie meskie cialo bardzo chce sie od tego uwolnic chce spedzic moje zycie z kobieta!!!!
Boje sie, ze zostane gejem ( a ja naprawde nie chce! wiem, ze moze mam jakies odchyly, bo oglaam gejowskie filmiki itp. no ale nie wyobrazam sobe zycia na codzien z mezczyzna jako partnerem!!! To cos nienormalnego wg mnie
Prosze o szczere opinie |
ile masz lat spałes z facetem i kobitjka z którym Ci lepiej? jak jestes młodziutki i jestes prawiczkiem to sie narazie nie martw w okresie dojżewania moga sie dziac różne odchyły a potem powinno byc normalnie:) | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 |
|
| hehe mam 15 lat ciesze sie ze akurat kobieta mi odpowiedziala
uff kamie spadl mi z serca zobacze za kilka lat
PS jestem prawiczkiem | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 |
|
| | bad ziom napisał/a: | hehe mam 15 lat ciesze sie ze akurat kobieta mi odpowiedziala
PS jestem prawiczkiem |
bedzie dobrze młody a pozatym to nie wiem damskie ciałka nie moga nie krecic sama ostatnio lubie poogladac takie.... i chce sprubowac z dziewczyna ale nie widze w tym nic złego ani nie martywie sie że moge byc bi przecież to nic złego:)
dobrze bedzie buzka:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| | to taki okres przejsciowy, zalezy od wrazliwosci twojej psychiki. meskie sprawy sa w filmach gejowskich a reszta niesie zycie:) badz dobrej mysli... | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 |
|
| Bad ziom podaj mi na pirv swój gg to jak chcesz to pogadamy o tym szerzej | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 16 Lis, 2006 |
|
| bedzie good | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 |
|
| | pokochaj to jak masz..reszta przyjdzie z czasem:) | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
85_aga [Usunięty] | Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 |
|
| | paulinka napisał/a: | | bad ziom napisał/a: | hehe mam 15 lat ciesze sie ze akurat kobieta mi odpowiedziala
PS jestem prawiczkiem |
bedzie dobrze młody a pozatym to nie wiem damskie ciałka nie moga nie krecic sama ostatnio lubie poogladac takie.... i chce sprubowac z dziewczyna ale nie widze w tym nic złego ani nie martywie sie że moge byc bi przecież to nic złego:)
dobrze bedzie buzka:* |
Paulinka widze, ze mamy podobne myśli. Ja też czasami mam ochotę spróbować z inna dziewczyna | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 |
|
| Haha, aż się roześmiałem jak przeczytałem mojego posta sprzed 3 lat Dziś mam 18 i wiem, że jestem w stu procentach gejem :] Już zupełnie zapomniałem, że miałem co do tego wątpliwości, hmm...
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |