Pompka do penisa trochę w innym celu |
Autor | Wiadomość |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Wto 26 Mar, 2024 Pompka do penisa trochę w innym celu |
|
| Używał ktoś pompki do penisa w celu poprawienia erekcji? Nie chodzi o napompowanie i erekcje od razu po tylko lekkie pompowanie w celu polepszenia erekcji. Czy to w ogóle możliwe i czy ma sens? | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 27 Mar, 2024 |
|
| Przez jakiś czas stosowałem ale brakowało mi konsekwencji, tak wieć ostatecznie przestałem używać. ale pamiętam, że jak pompowałem to faktycznie erekcja była lepsza. | |
| |
 |
Datlust1 Wiek: 30 Dołączył: 26 Gru 2023 Posty: 1 Skąd: gd | Wysłany: Sro 27 Mar, 2024 |
|
| Też uzywałem kilka razy, ale poszła w odstawkę. Wrazenia były naprawdę dobre szczegolnie na początku. Z tego co wiem wymaga to systematycznosci by uzyskac jakis efekt na stałe. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Sro 27 Mar, 2024 |
|
| Dziękuję za odpowiedzi. Czyli jakiś sens tego może być i warto spróbować z nadzieją że będzie lepiej | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 28 Mar, 2024 |
|
| Skoro masz to sprubuj nic nie szkodzi | |
| |
 |
kasix [Usunięty] | Wysłany: Czw 09 Maj, 2024 |
|
| To też jest dość indywidualna kwestia. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Sob 08 Cze, 2024 |
|
| No w sumie pewnie tak się da, bo wiadomo, ze pompka poprawia erekcję. Ale z drugiej strony sam nigdy o tym nie pomyslałem bo po prsotu nie mam problemów z osiągnięciem erekcji i zawsze mam dobrą. Tak wieć jaki jest sens? | |
| |
 |
|