Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     owlosienie
Autor Wiadomość
tomek4545

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006   owlosienie

czy warto golic nogi na "0"

co wy robicie z wlosami na nogach

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Sob 04 Lis, 2006   

Glolić nogi? :shock: Może jestem nie na czasie, ale według mnie ogolone nogi u faceta bardziej nie wyglądają aniżeli wyglądają.

tomek4545

ktos normalny

ja tez niegole
szkoda mi czasu na to wole sobie wejsc na forum
ale jak widze niektorych co nie maja owlosienia to od razu na mysl prZychodzi ze sa gejami

czy normalni ludzie gola nogi czy ty;lko geje?

penis.com.pl
orgasm contol
ic

wiesz, niektórzy z natury mają nikłe owłosienie nóg, więc nie wszystkich od razu musisz traktować jako homo. Nie wiem czy homoseksualiści golą nogi, podejrzewam, że nie wszyscy, a może nawet niektórzy reagują na to z obrzydzeniem. Ale nikogo nie bronie ani nie wnikam, nic mi do tego, ja sobie tego nie wyobrażam, dla mnie jest to hmm nie mógł bym tak. Czułbym się jak kompletny idiota z ogolonymi nogami... bleee...

zaciekawiony

Zapomnieliście równie, że SPORTOWCY golą nogi. Sam mam takich dwóch kolesi w klasie - jeden rower drugi koszykówka...

Fantom17

dobrze ze faceci coraz bardziej dbaja o estetyczne walory swojego ciala ale mezczynza to mezczyzna (musi miec wlosy na nogach i rekach),ja rozumiem golenie wlosow lonowych,pod pachami a i nawet na klacie czy plecach,jestem tez w stanie scierpiec jak gosc chodzi na solarium(na kobietach to wyglada fajnie ale na facetach niezabardzo-przykladem moze byc Lepper) ale zeby sie golic na nogach :|

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Lis, 2006   

No pływacy czy kolarze to inna historia, ale, moim zdaniem, nóg facet nie powinien golić. Ze względów estetyczno-higienicznych jestem zwolennikiem golenia włosów pod pachami, co do łonowych to niech każdy robi co mu się podoba, ja tam nie golę, bo swędzi i w ogóle dziwnie wygląda.

ella

Wysłany: Nie 19 Lis, 2006   

Chłopaki nie gólcie nóg! To wygląda obleśnie! Poza tym odrastają wam później grubsze i to jest błędne kółko. Natomiast wskazane jest PRZYCINAĆ włosy!

Gość

Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

ella napisał/a:
. Natomiast wskazane jest PRZYCINAĆ włosy!

eee przycvianc wlosy na nogach? chyba chodzilo ci o miejsca intymne ella :)

harold mckee 

Wysłany: Pon 20 Lis, 2006   

nog chlopy nie gola .. jajka i okolice owszem :) :D

tomek4545

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   

harold mckee napisał/a:
nog chlopy nie gola .. jajka i okolice owszem :) :D

chyba pora na zabieg fryzjerski
chyba sprobuje

harold mckee 

Wysłany: Wto 21 Lis, 2006   

licz sie z tym ze bedzie na poczatku kulo :) ale wiesz :p przyzwyczaisz sie :D hehe tylko czasem to tak swedzi ze uuuu :D :D:D ale przynajmiej wiesz ze zyjesz :D

zaciekawiony

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

Dokładnie. :P Ja już od jakiegoś czasu się gole, nie jakoś regularnie ale jedank. :) Pierwszy raz do tego celu użyłem maszynki do włosów na minimalnej grubości. :P Pare tygodni później odważyłem się bez osłony co by było krótko, również ciut pod pachami skróciłem. Po jakimś czasie znów tyle ile sie dalo pod pachami (maszynka do włosów) i w miejsach intymnych. A ostatnio wszystko [miejsce intymne - łącznie z jajami [moje pytanie jak golicie.. pojedyncze wloski nozyczkami czy jedziecie osroznie amszynka? :P ] nie rów :P [i tu moje pytanie, czy laski lubią jak facet goli se dupe?? :| bo to dziwne], pachy i ... klate :P [ale tylko tą częśc "dekoltową"] na zero (nie depilacja... aucz :P tylko maszynką do golenia zwykłą). Na początku to dziwne uczucie, ale jak się spytać różnych dziewczn to z 40% powie Ci, że lubi wygolonych a pozostałej części to obojętne. Możez 1% lubi "puszcze białowieską" na klacie. :) Jaki morał? Albo uparcie wierzyć że męskość=zarost (takiego zdania byłem na początku :) ) albo zacząć robić tak jak lubia nas widzieć laski - Wasz wybór. Ja wybrałem to drugie... ale póki co nie odważę się na depilacje - przesada :P Póki co raz na tydzien golenie - nawet ciekawe doścwiadczenie polecam :P . Pozdro.

penis.com.pl
andropenis
harold mckee 

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

eeej .. mi sie zawsze wydawalo ze wlosy na klacie sa OK :D hehe i ze im sie to podoba, dlatego sie tym nie zajmuje :D hehe gole tylko jajka i palke.. no i to co tam wyzej nie wiem jak ta czesc ciala sie nazywa ;D przycinam pod pachami .. i z nosa :D :D:D hehe reszte zostawiam .. dupy tez nie gole .. bo za bardzo nie wiem jak ;O i nie wydaje mi sie to potrzebne ;)

Odpowiedz do tematu