Fryzura intymna Męska |
Autor | Wiadomość |
Oski_Mlody Wiek: 29 Dołączył: 12 Lis 2020 Posty: 6 Skąd: Śląskie | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2023 Fryzura intymna Męska |
|
| Chciałbym się was wszystkich zapytać o fryzurę tam na dole głównie u mężczyzn jakie macie jakie polecacie ...?
Ja gole się tak że całość na łyso ale zostawiam peseczek od pępka na sam dół po Malutkiego ☺️ na szerokość palca ... Co myślicie o tym ...?
Czekam na wasze odp .
Pozdrawiam wszystkich ☺️ | _________________ Młody | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2023 |
|
| Fajny pomysł, też tak robię i podoba mi się takie przycięcie. | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 29 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 125 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 22 Kwi, 2023 |
|
| Też kiedyś robiłem podobnie. Potem zostawiałem sobie takie trzy linie, schodzące się razem nad samym kutasem, a resztę goliłem na zero. Ciekawe urozmaicenie, ale teraz golę całość na zero.
Przystrzygacie te swoje "paski" czy tak sobie swobodnie rosną? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pon 24 Kwi, 2023 |
|
| potrzebny napisał/a: | Też kiedyś robiłem podobnie. Potem zostawiałem sobie takie trzy linie, schodzące się razem nad samym kutasem, a resztę goliłem na zero. Ciekawe urozmaicenie, ale teraz golę całość na zero.
Przystrzygacie te swoje "paski" czy tak sobie swobodnie rosną? |
Ja zostawiam żeby obrosły i potem przycinam żeby był znowu pasek. | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2023 |
|
| Ja po prostu przycinam, nie golę się na zero bo zostają mi same krosty swędzące. Próbowałem kilka razy ogolić się na łyso, jednak nie wychodzi | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 25 Kwi, 2023 |
|
| Nie stosuję niczego specjalnego. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 02 Maj, 2023 |
|
| Ancymon napisał/a: | Nie stosuję niczego specjalnego. |
Czyli busz? | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 02 Maj, 2023 |
|
| dkbb napisał/a: | Czyli busz? |
Nie. Na górze przycinam trymerem najkrócej jak się da, a jajka na zero.
Chodziło mi o to, że nie stosuję żadnych szlaczków, wzorów, itp. | |
| |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Czw 16 Maj, 2024 |
|
| Ja mam nakaz że wszystko na gładko 🙂 | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 17 Maj, 2024 |
|
| Pochwal sie | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Maj, 2024 |
|
| Przeciętny 30 napisał/a: | Ja mam nakaz że wszystko na gładko 🙂 |
Zawsze podziwiam mężczyzn, którzy dokładnie przycinają wszystko na gładko, mają zdecydowanie trudniej niż babki | |
| |
 |
Stasio Dołączył: 19 Mar 2024 Posty: 12 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 20 Maj, 2024 |
|
| Ja polecam krem do depilacji. | |
| |
 |
Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 20 Maj, 2024 |
|
| W przypadku kremów do depilacji proponowałbym najpierw wypróbować gdzieś z boku "w tych okolicach" Znam przypadki silnego uczulenia na nie kończące się u dermatologa. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pon 20 Maj, 2024 |
|
| onesa napisał/a: | Przeciętny 30 napisał/a: | Ja mam nakaz że wszystko na gładko 🙂 |
Zawsze podziwiam mężczyzn, którzy dokładnie przycinają wszystko na gładko, mają zdecydowanie trudniej niż babki |
Jak się chce to wszystkiego można się nauczyć. Ja wolę partnerkę na gładko a ona mnie więc trzeba było się nauczyć to robić szybko i dokładnie | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 21 Maj, 2024 |
|
| Sam zastanawiałem się nad woskowaniem. Czy ktoś moze był? | |
| |
 |
|