Ból I dziwny ksztalt po odslonieciu napletka |
Autor | Wiadomość |
Fondnoir Dołączył: 17 Lut 2024 Posty: 3 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 17 Lut, 2024 Ból I dziwny ksztalt po odslonieciu napletka |
|
| Mam 17 lat I moj penis od dluzszego czasu wydaje sie mi dziwny, mam za duzo skóry na napletku w stanie spoczynku oraz gdy jest w wzwodzie to gdy chce osunąć skórę to bardzoboli w obszarze wiezidelka różne odcienie skóry na całym praciu, zamiast prostego penisa to mój jest taki przekręcony lekko też w lewo i wiezidelko także przekręcone jest w lewo
Postarałem się to narysowac
[ Dodano: Sob 17 Lut, 2024 ]
Jednak się chyba rysunek nie załączył | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Nie 18 Lut, 2024 |
|
| Może być albo stulejka albo za krótkie wędzidełko.
Jeśli chodzi o różne odcienie skóry - trudno powiedzieć nie widząc.
Kształty bywają różne.
(Żeby wstawić obrazek musisz umieścić go gdzieś na zewnętrznym serwerze i dopiero podlinkować tutaj) | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 19 Lut, 2024 |
|
| Skrzywienie penisa to nic dziwnego, wielu ma skrzywiony i nie przeszkadza to w niczym. Jednak problemem jest tutaj to, ze ściągasz napletek i Cię boli.
Umieść na hotjpg, wtedy daj tutaj linka. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 366 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 26 Lut, 2024 |
|
| Zdjecie daj, tutaj anonimowo to cos doradzimy | |
| |
 |
Fondnoir Dołączył: 17 Lut 2024 Posty: 3 Skąd: Lublin | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 366 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 21 Mar, 2024 |
|
| Generalnie skrzywieniem bym się nie przejmował, tak samo nadmiarem skóry, ogólnie napletek może być róznej wielkości,czasami jest naprawdę spory. Jedyne co mnie tutaj martwi to ból bo go nie powinno być.
Nie zastanawiałeś się nad zabiegiem? Nie boli, a rozwiązuje wiele problemów. | |
| |
 |
Fondnoir Dołączył: 17 Lut 2024 Posty: 3 Skąd: Lublin | Wysłany: Nie 24 Mar, 2024 |
|
| Zbytnio to nie ale moze sie zdecyduje, czy to kosztuje duzo? | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 25 Mar, 2024 |
|
| Zabieg jest krótki, trwa ok 1 h. Cena od 1000 zł. | |
| |
 |
|