| Ile macie strzałów podczas wytrysku . | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | dkbb   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 12 Kwi, 2023 |   
 |                                              | 
 |                                              |  	  | Devasta napisał/a: |  	  | W sumie to też nie licze. Czasem myślę, że fajnie by było mieć bardziej obfite te wytryski.... no ale co mozna zrobić oprócz odpowiedniej diety i dużej ilości wody?   | 

Jeszcze zostaje wstrzemięźliwość. Sam jak nie masturbuję się kilka dni to widzę, ze strzał jest mocny. Pytanie jednak po co
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | siferius90   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 07 Gru, 2023 |   
 |                                              |  	  | Ancymon napisał/a: |  	  |  	  | Siwy1945 napisał/a: |  	  | Tak naprawdę to nie mam pojęcia ile mam takich strzałów nigdy nie mailem potrzeby żeby liczyć przy wytrysku ile razy poleci | 
 Mam identycznie.
 Kompletnie nie czaję jak w ogóle jesteście w stanie to policzyć. Chyba, że macie kogoś do pomocy
   | 

Dokładnie. Ja podczas orgazmu mam taki odlot, że tracę kontakt ze światem.
 Ale raz czy dwa nagrałem siebie i naliczyłem 6-7 strzałów.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | toton   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 08 Gru, 2023 |   
 |                                              | A ja się ostatnio skupiam na przyjemności, a nie na liczeniu ile to udało mi sie wystrzelić   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | uki21   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 08 Lut, 2024 |   
 |                                              | Po dłuższej zabawie 13-14 strzałów   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | michalza   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 09 Lut, 2024 |   
 |                                              |  	  | uki21 napisał/a: |  	  | Po dłuższej zabawie 13-14 strzałów   | 

Podejrzewam, ze spermy pół szklanki
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | uki21   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 18 Lut, 2024 |   
 |                                              | Nie wpadłem na to, muszę kiedyś sprawdzić   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | toton   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 19 Lut, 2024 |   
 |                                              | Zwykle ok. 5 obfitych |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Kamilruhr   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 05 Cze, 2024 |   
 |                                              | Nie wiem. Nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby to liczyć, bo gdy to robię, skupiam się na przyjemności, a nie na matematyce   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | betor   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 06 Cze, 2024 |   
 |                                              | U mnie to różnie ale tak od 4 do 8 w zależności od tego w jakiej kondycji akurat jestem   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Kamilox9   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 28 Maj, 2025 |   
 |                                              | U mnie 0  Nigdy nie miałem czegoś takiego jak "strzał" zawsze miałem tak, że się po prostu wylewa bez ciśnienia. 
 Ciekawe od czego to zależy czy jest ciśnienie czy nie. I czy większość ma wylewające się wytryski czy strzelające. Po filmach XXX widać, że różnie bywa, ale chyba większość bez ciśnienia :p

Mi to w zasadzie obojętne, ale nie chciał bym dużego ciśnienia, bo jak np dziewczyna ma zwalić konia i co tak po pościeli i wszystkim strzelać haha, a tak to się wytrze i jest spokój.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | fenis   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 29 Maj, 2025 |   
 |                                              | NO ja też mam bez ciśnienia ale jednak widzę, ze wylewa sie nie jednym strumieniem ale jednak wychodzi salwami. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Czerwikss   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 30 Maj, 2025 |   
 |                                              | A tak z ciekawości to na jaką wysokość strzelacie? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penboy   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 08 Lip, 2025 |   
 |                                              | U mnie po bardzo długiej masturbacji z kontrolą wytrysku to 12-14 strzałów. 
 [ Dodano: Wto 08 Lip, 2025 ]

| Czerwikss napisał/a: |  	  | A tak z ciekawości to na jaką wysokość strzelacie? | 
 Wysokość to nie wiem 😅 ale jeśli chodzi o długość to leżąc, przy obfitych wytryskach po długiej masturbacji pierwsze strzały lądują na poduszce nad moją głową 💦
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penny7   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 08 Lip, 2025 |   
 |                                              |  	  | Kamilox9 napisał/a: |  	  | U mnie 0  Nigdy nie miałem czegoś takiego jak "strzał" zawsze miałem tak, że się po prostu wylewa bez ciśnienia. .
 | 

Mnie takie wylewające się wytryski właśnie się podobają, choć sam raczej strzelam. Kiedyś moja żona miała relację z takim gościem, który tak właśnie "wylewał " spermę. Na żywo nie widziałem, ale filmik mi pokazała jaki jej przed spotkaniem wysłał.
 Fajnie wygląda kiedy penis podczas orgazmu jest pionowo, a sperma spływa po nim spokojnymi falami
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |