Wieczorne pomoce... |
Autor | Wiadomość |
Tomm2 Dołączył: 06 Kwi 2022 Posty: 10 Skąd: W. | Wysłany: Nie 17 Gru, 2023 Wieczorne pomoce... |
|
| Fleshlight? Tenga?
Coś innego?
Co macie?
Co używacie? | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 18 Gru, 2023 |
|
| Ja mam taką sztuczną pochwę. Nie taki model z bajerami za prawie 2 stówy, ale taki lateksowy.. Kilka razy jej używałem.
Przereklamowane to jest.. Odczucia inne, lepsze niż z Jolą Grabowską, ale nie są ani trochę podobne do seksu z kobietą.
Konieczne jest nawilżenie tego za pomocą żelu lub oliwki dla dzieci, inaczej nabawisz się otarć.
Z żeli najlepszy jest chyba Slide'n'Slick - tani i wydajny..
Obecnie nie używam tego gadżetu - leży zapomniany gdzieś w szafie.. | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 20 Gru, 2023 |
|
| Kupiłem jakiś czas temu sztuczną cipkę, była za ciasna więc wyjąłem środek i używam samej "pochwy" bez obudowy. Doznania są kosmiczne. Nie do porównania z waleniem ręką. Dla tych co jednak preferują styl ręczny proponuję dla wzmocnienia doznań pobudzanie prostaty (palcem lub cienkim wibratorem przez odbyt) to jest poziom drugi - trzeci sztuczna cipka odpowiednio użyta.
Dla jasności: żona,staż 30 lat, studia, dyrektor, praca poza miejscem zamieszkania. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|