nosicie zsuniety napletek |
Autor | Wiadomość |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Wto 26 Wrz, 2023 |
|
| No jak kto woli. Ja tam lubię mieć cały czas odkrytą główkę, już tak parę lat chodzę. Zakrywa czasami nocą żołądź ale raz dwa odkrywam rano, jest to już taki ruch automatyczny jak czuję że jest źle 😅 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 27 Wrz, 2023 |
|
| Łili napisał/a: | No jak kto woli. Ja tam lubię mieć cały czas odkrytą główkę, już tak parę lat chodzę. Zakrywa czasami nocą żołądź ale raz dwa odkrywam rano, jest to już taki ruch automatyczny jak czuję że jest źle 😅 |
I Ci nie nachodzi w ciągu dnia? Nie muisisz poprawiac? | |
| |
 |
Ilikebanana Dołączył: 08 Cze 2021 Posty: 106 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sro 27 Wrz, 2023 |
|
| Mi właśnie często nachodzi, a to denerwujące. Fajnie by było ściągnąć ją raz i mieć spokój na cały dzień | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Sro 27 Wrz, 2023 |
|
| Ja mam żołądź zakryty i nie mam zamiaru nic kombinować jeżeli tak to natura stworzyła. Najważniejsze że jak trzeba to prawie sam się zsuwa i nie ma żadnego problemu żeby tak zostać dopóki jest taka potrzeba | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Sro 27 Wrz, 2023 |
|
| toton napisał/a: | Łili napisał/a: | No jak kto woli. Ja tam lubię mieć cały czas odkrytą główkę, już tak parę lat chodzę. Zakrywa czasami nocą żołądź ale raz dwa odkrywam rano, jest to już taki ruch automatyczny jak czuję że jest źle 😅 |
I Ci nie nachodzi w ciągu dnia? Nie muisisz poprawiac? |
Utrzymuje się. Na początku pomagał mi taki gadżet, rozmiar Small:
link
Obecnie na noc czasami zakładam bo za dnia już nie potrzeba więc jeżeli ktoś ma problemy z utrzymaniem napletka to polecam taki gadżet. Jest komfort i ładnie utrzymuje napletek 🙂 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 29 Wrz, 2023 |
|
| Zastanawiałem się nad kupieniem. NIe czułeś bólu na poczatku> | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pią 29 Wrz, 2023 |
|
| michalza napisał/a: | Zastanawiałem się nad kupieniem. NIe czułeś bólu na poczatku> |
Nie, nie czułem bólu bo jest to silikon dosyć dobrze wykonany. Polecam spróbować, nie uciska mocno, nic nie boli, nic nie puchnie. 😏👍🙂😁 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
Siwy1945 Wiek: 40 Dołączył: 28 Lut 2022 Posty: 161 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| Ja mam cały czas żołądź odsłonięty mam mały napletek naturalnie jest tak krótki . W spoczynku i wzwodzie żołądź jest cały odsłonięty | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 90 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 04 Paź, 2023 |
|
| A czymś się różnią? Te nocne i te dziennie? | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 89 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Nie 08 Paź, 2023 |
|
| czarn napisał/a: | A czymś się różnią? Te nocne i te dziennie? |
Tylko kolorem | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
Comenius Wiek: 38 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 51 Skąd: Cieszyn | Wysłany: Wto 24 Paź, 2023 |
|
| Bez napletka chodzę ponad 10 lat jak nie więcej i nie wyobrażam sobie chodzić z nasuniętym. Lepsza higiena zoladz większy i zmiana techniki walenia na ruszanie skóra pod główka bez jej dotykania jednym słowem REWELACJA! | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 25 Paź, 2023 |
|
| No u mnie trudno. Próbowałem ale wiecznie wraca na swoje miejsce. | |
| |
 |
penny7 Dołączył: 20 Sie 2023 Posty: 42 Skąd: nadmorzem | Wysłany: Wto 14 Lis, 2023 |
|
| Mnie się napletek przydaje bo czasem zbieram w niego tryskającą spermę, zwłaszcza kiedy nie ma pod ręką ręcznika albo chusteczek.
No chyba, że po dłuższej przerwie walę to się potrafi nie zmieścić | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 22 Lis, 2023 |
|
| penny7 napisał/a: | Mnie się napletek przydaje bo czasem zbieram w niego tryskającą spermę, zwłaszcza kiedy nie ma pod ręką ręcznika albo chusteczek.
No chyba, że po dłuższej przerwie walę to się potrafi nie zmieścić |
To chyba nie taki mały skoro udaje się pomieścić? | |
| |
 |
penny7 Dołączył: 20 Sie 2023 Posty: 42 Skąd: nadmorzem | Wysłany: Sro 22 Lis, 2023 |
|
| Czasem się nie udaje | |
| |
 |
|