Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     plemnik...
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Sro 15 Lis, 2006   plemnik...

Jak długo żyję plemnik po wytrysku?Chodzi mi o sytłację w ktorej plemnik nie trafia do pochwy tylko normalnie gdzieś tam na kołdrę.Ile czasu wtedy żyje?W jakich okolicznościach kobieta zachodzi w ciążę. Proszę o bardzo szybką odp pilne!!

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Lis, 2006   

Zależy, w sprzyjających warunkach nawet może żyć 24 godziny. Napisz może po prostu dokładnie co się stało, bo widzę, że coś zaszło...

Strikerx 

Wysłany: Czw 16 Lis, 2006   odp

No jest tak sytłacja że byłem z kobietą nie kochaliśmy się tylko najpierw ona zrobila mi dobrze miałem wytrysk poszedłem umyć pobieżnie penisa i ręce. Poszliśmy na spacer. Pożniej po 3h znów zaczeliśmy się bawić i znów to samo tylko że tym razem ja robiłem jej minetke i boję się że coś mogło zostać na palcu i pożniej dostać się do pochwy. Pożniej ona znów zrobiła mi dobrze i miałem wytrysk w okolice pochwy troche wyżej na pęcherz. No i boję się też że dotykając penisa (nie miałem jeszcze wytrysku) i potem pieszcząc jej myszkę mogłem doprowadzić do tego że plemniki dostały się do pochwy ;/;/. Co robić?

penis.com.pl
orgasm contol
aartii
[Usunięty]

Wysłany: Czw 16 Lis, 2006   

Szanse są bardzo małe, poniżej 1%, moim zdaniem. A czy miała okres płodny? Zawsze można iść do apteki po test ciążowy. Ale spokojnie, szansa zapłodnienia w tym przypadku jest prawie zerowa i musiałoby zajść równocześnie kilka sprzyjających okoliczności. Pozdrawiam :)

paulinka 

Wysłany: Czw 16 Lis, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
No jest tak sytłacja że byłem z kobietą nie kochaliśmy się tylko najpierw ona zrobila mi dobrze miałem wytrysk poszedłem umyć pobieżnie penisa i ręce. Poszliśmy na spacer. Pożniej po 3h znów zaczeliśmy się bawić i znów to samo tylko że tym razem ja robiłem jej minetke i boję się że coś mogło zostać na palcu i pożniej dostać się do pochwy. Pożniej ona znów zrobiła mi dobrze i miałem wytrysk w okolice pochwy troche wyżej na pęcherz. No i boję się też że dotykając penisa (nie miałem jeszcze wytrysku) i potem pieszcząc jej myszkę mogłem doprowadzić do tego że plemniki dostały się do pochwy ;/;/. Co robić?

oj współczuje ale wydaje mi sie żę bedzie dobrze:) ja kiedys też strasznie przeżytwalam non stop że jestem w ciaży i schizowalam i siebie i chlopaka(zreszta jeszcze nadal tak mam:)) ryzyko jest ale bardzo niewielkie mi sie wydaje że takie jak trafienie 6 w lotto niby możliwe ale prawie nie realne:) kochalam sie 2 lata bez zabazpieczenia po każdym wytrysku tylko myjac członka i nie jestem w ciaży wiec mysle że przez takie zabawy nie powinna zajsc:) ale jak macie stresa to do apteki po test i bedzie bezstresowo:) buzka:*

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Strikerx 

Mam iść po test?To było wczoraj więc chyba nie będzie tak szybko wiadomo??Wg jej obliczeń miała 2 dzień płodny ;/;/;/

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Czw 16 Lis, 2006   

Szczerze mówiąc nie znam się dokładnie na testach i antykoncepcji, ponieważ nie dotyczy mnie to. Jednakże, jeśli masz wątpliwości, nie zaszkodzi udać się do lekarza, który może przepisać (do 72h) środki wczesnoporonne (to się tak upiornie nazywa, ale polega po prostu na rozwaleniu ewentualnej zygoty). Jednakowoż poskreślam, że szanse zapłodnienia w Twoim przypadku są bliskie zera.

Strikerx 

Dzięki wszystkim za odp jestem dobrej myśli i mniej się boję :)

BojarAG

Wysłany: Pią 17 Lis, 2006   

No ale to że było zapłodnienie po takim czasie to tak jak wszyscy mówili.. raczej nie możliwe..

Strikerx 

Wysłany: Pią 17 Lis, 2006   odp

Ej jak ktoś kupuje pomorską z piątku to niech zobaczy horoskop dla koziorożca ;/;/;/;/

Gość

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   

Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D

Gość

oczywiscie zartuje nie masz sie co martwic. Porozmawiaj z kims doswiadczonym bardziej od Ciebie zebys nie mosiał sie tak martwic podczas kazdej zabawy.

harold mckee 

moim zdaniem nie ma szans ...

penis.com.pl
masturbator
Strikerx 

Wysłany: Czw 30 Lis, 2006   odp

magmat napisał/a:
Miałem podobną sytuacje a teraz jestem ojcem:D

A jednak :( :( :( na jakieś 99% zostane ojcem. Zawsze od ok poł roku miała okres co 25 dni powinna dostać we wtorek. Mówi mi że jest senna i rano wymiotuje. Tylko czekać na wyrok :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gość

o cholera.!!! to moze nie dostala okresu bo sie bardzo denerwuje. ja tez tak kiedys mialam sie stresowalam ze w ciazy i mi sie tydzien okres spoznil...kurcze a jak test wyszedl?

Odpowiedz do tematu