Odważne kąpielówki |
Autor | Wiadomość |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 07 Cze, 2023 Odważne kąpielówki |
|
| To może być nowy wątek z zestawem ciekawych fotek.
Kupiłem dwie pary, różne kolory, producent napisał, że mogą być lekko przeźroczyste, gdy są zamoczone i mokre. Przed użyciem na jakimś basenie czy jeziorze zrobiłem test w wannie. Producent nie kłamał
https://www.fotosik.pl/zdjecie/7ce3d9b0cf444450 | | |
| |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Czw 08 Cze, 2023 |
|
| Świetne! Jak prezentują się, kiedy nie są mokre/zwilżone? | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 09 Cze, 2023 |
|
| No niezle, lekko przezroczyste?
Zamierzasz przetestować na basenie? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
klm83 Wiek: 41 Dołączył: 10 Sty 2012 Posty: 55 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 13 Cze, 2023 |
|
| a gdzie je kupiłes, bo tez bym chchiał | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 14 Cze, 2023 |
|
| lekko przezroczyste heh? Podejrzewam, ze byłoby trochę zdziwienia na basenie | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 15 Cze, 2023 |
|
| klm83 napisał/a: | a gdzie je kupiłes, bo tez bym chchiał |
W nieistniejącym już niestety sklepie internetowym sprzedającym w Polsce niedrogą chińszczyznę. Ale jestem pewien, że u Chińczyków na Aliexpress da się znaleźć coś podobnego.
[ Dodano: Czw 15 Cze, 2023 ]
one_hour napisał/a: | Świetne! Jak prezentują się, kiedy nie są mokre/zwilżone? |
Gdy są suche, są po prostu cienkie i obcisłe, więc delikatnie pokazują szczegóły anatomii. A po wyjściu z wody fragmenty się odklejają od ciała i przeźroczystość zostaje tylko na fragmentach "wypukłych": czyli pozostają przejrzyście przyklejone do fiutka i pośladków. Wygląda to dość dziwacznie i wesoło
[ Dodano: Czw 15 Cze, 2023 ]
juansto napisał/a: | lekko przezroczyste heh? Podejrzewam, ze byłoby trochę zdziwienia na basenie |
Basenów nie odwiedzam zbyt często, ale jak mnie odwaga napadnie, to może w jakieś miejskie jeziorko czy zalew odważę się wejść i wyjść | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 20 Cze, 2023 |
|
| No ciekaw jestem tych spojrzeń. Podejrzewam, ze co poniektore osoby nie mogłyby oderwać od Ciebie oczu | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 20 Cze, 2023 |
|
| toton napisał/a: | No ciekaw jestem tych spojrzeń. Podejrzewam, ze co poniektore osoby nie mogłyby oderwać od Ciebie oczu |
Zazwyczaj opalając się w stringach na publicznej plaży czy łące zauważam osoby, które nie mogą oderwać oczu Takie kąpielówki, zwłaszcza mokre byłyby... hmmm... intrygujące | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sro 21 Cze, 2023 |
|
| Zajebisty patent. Choć korzystam z plaż nudystów, więc plażuję nago, to taki gadżet byłby super rozwiązaniem na jakichś kameralnych plażach. Niby "nieświadomie", że coś takiego się stanie można by zacząć być nago. | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 21 Cze, 2023 |
|
| Myślę, ze osoba, która nałożyłaby świadomie takie kąpielówki, nie powinna mieć problemu z udaniem się na plaże nudystów | |
| |
 |
haster69 Dołączył: 14 Sty 2012 Posty: 380 Skąd: Wlkp. | Wysłany: Sro 21 Cze, 2023 |
|
| Właśnie chodzi o to, aby niekoniecznie to była plaża nudystów | _________________ http://zbiornik.com/go/9L3w!/ <-- skopiuj całość i przejdź do mojego konta na zbiorniku | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 24 Cze, 2023 |
|
| haster69 napisał/a: | Zajebisty patent. Choć korzystam z plaż nudystów, więc plażuję nago, to taki gadżet byłby super rozwiązaniem na jakichś kameralnych plażach. Niby "nieświadomie", że coś takiego się stanie można by zacząć być nago. |
Ciekawy plan...
[ Dodano: Sob 24 Cze, 2023 ]
onesa napisał/a: | Myślę, ze osoba, która nałożyłaby świadomie takie kąpielówki, nie powinna mieć problemu z udaniem się na plaże nudystów |
To prawda, nie mam problemu z wyprawami na plaże nudystów. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 26 Cze, 2023 |
|
| haster69 napisał/a: | Zajebisty patent. Choć korzystam z plaż nudystów, więc plażuję nago, to taki gadżet byłby super rozwiązaniem na jakichś kameralnych plażach. Niby "nieświadomie", że coś takiego się stanie można by zacząć być nago. |
W większości przypadków opalanie się na takiej plaży nie ma podtekstu seksualnego. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 13 Lip, 2023 |
|
| dkbb napisał/a: | W większości przypadków opalanie się na takiej plaży nie ma podtekstu seksualnego. |
Odwiedziłem ostatnio plażę naturystyczną pod Krakowem i z radością stwierdzam, że jest tam coraz milej i fajniej, dużo ludzi, atmosfera piknikowa, gromadka niemiłych stałych bywalców ma przy swoim regularnym miejscu ostrzegawczą tabliczkę "Plaża problematyczna"
[ Dodano: Nie 17 Wrz, 2023 ]
Zmiana linku, bo jakiś złośliwiec skasował na fotosiku. Może trzeba było zaznaczyć 18+ mimo, że formalnie jestem na zdjęciu ubrany | |
| |
 |
|