| Sex z znajomym(kolega z kolegą)lub(kolega z koleżanka)z klas |
| Autor | Wiadomość |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 Re: !!!! |
|
| | Madziula napisał/a: | są tu sprawy o których my kobiety powinnyśmy wiedzieć, bo nie zawsze macie odwage by nam o swoich problemach opowiedzieć |
a czemu uwazasz ze to sa problemy, fakt ze kiedys twoj chlopak przespal sie po pijaku lub na trzezwo z kumplem wcale nie musi byc jego problemem. sory ale uwazam ze ma sie jedno zycie i powinno sie z niego skorzystac. a jezeli nikomu sie nic przy tym nie dzieje - tzn nie byl np wtedy z toba w zwiazku anie z nikim to czemu maly skok w bok mialby byc PROBLEMEM | |
| |
 |
Madziula Dołączył: 10 Lis 2006 Posty: 20 | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 Re: !!!! |
|
| | kocurek napisał/a: | | Madziula napisał/a: | są tu sprawy o których my kobiety powinnyśmy wiedzieć, bo nie zawsze macie odwage by nam o swoich problemach opowiedzieć |
a czemu uwazasz ze to sa problemy, fakt ze kiedys twoj chlopak przespal sie po pijaku lub na trzezwo z kumplem wcale nie musi byc jego problemem. sory ale uwazam ze ma sie jedno zycie i powinno sie z niego skorzystac. a jezeli nikomu sie nic przy tym nie dzieje - tzn nie byl np wtedy z toba w zwiazku anie z nikim to czemu maly skok w bok mialby byc PROBLEMEM |
Oj chyba ktos mnie żle zrozumiał, nie miałam na myśli tego co kto i jak robi, ale jaką ludzie mają wyobraźnie i czasami wydaję mi się, że piszą tylko po to by pisac i się nie zastanawiają! Jeżeli Cie uraziłam to wybacz, ale tak jak Ty też mam prawo do własnego zdania. Wydaję mi się, że alkohol nie jest najlepszą wymówką nie po to mamy mózg, by zatracać się w prymitywnych popędach... | _________________ Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn. | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 |
|
| z wielka checia zrobil bym to w towarzystwie kolegow i kolezanek z klasy | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Sob 31 Mar, 2007 |
|
| | ja to robilem juz z kolega i moja dziewczyna wielokrotnie mozna powiedziec ze mam dwoch partnerow xD nie wiem czemu ale kocham moszny moich kolegow i swoja... | |
| |
 |
adi86 [Usunięty] | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 |
|
| | ja też będę chciał to z jednym kolesiem zrobić z ciekawości jak to jest. ale najpierw idę do lekarza na zabieg przedłużenia wędzidełka, bo mam problem z nałożeniem gumki. | |
| |
 |
GayPoznan Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 3 | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 |
|
| Jestem gejem więc Was to chyba nie zdziwi ze robie to z chłopakami. Ale opowiem Wam o moim pierwszym razie z chłopakiem
Był to Kamil z mojej klasy. Byłem u niego w domu i robiliśmy razem zadanie domowe. Wyciągnął encyklopedie i akurat otworzył na anatompi penisa... Coś zaczeliśmy sobie gadac o naszych fiutkach... No i on mi powiedział ze ma 19 cm ( a miał wtedy dopiero 16 lat ) ja mu nie chciałem uwieżyć bo miałem wtedy tylko jakoś 15/16cm no i on mi powiedział ze jak nie wieze to może zdiąć spodnie i mi pokazać. I tak zrobił. Postał chwile nademną goło czekając na erekcję. I bach! Oczy mi wyszły bo zobaczyłem wielką pałe! on wtedy chciał zobaczyć moją, no i potem zaczeliśmy sobie gadac może razem się pomasturbujemy... I tak było ... (ŻE byliśmy sami w domu to Kamil mi zaproponował świerszczyki swojego ojca) Przysniósł je i zaczeliśmy jeszce ostrzejszą akcje . Były tam foty z seksem oralnym, i oczywiście my jak to młode dzieciaki musieliśmy też tego wyprubować... . Gdy kamil spuścił mi się do buzi i była moja kolej żeby on robił mi loda zaproponowałem mu sex gejowski, nie był zbyt chętny ale go namówiłem. Miał bardzo maleńką dziórke (to zapewne przez swój wiek) to tez całego penisa nie wsadziłem, a ze do orgazum przy tym nie doszedłem to myłem u niego w kuchni mojego członka i Kamil zrobił mi loda. Moje nasienie zamiast wylądowac w jego ustach lub na twarzy wylądowało na jego bluzce. i Pamiętam to do dziś na drugi dzień przyszedł do szkoły w tej bluzce z moją spermą | _________________ http://gejowy.blog.onet.pl/ | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 |
|
| ale masz wyobraźnie....
primo - 16 latek to już nie "dzieciak" - wie co robi
secundo - Twoje opowiadanie nadawałoby się niewątpliwie (może w trochę rozszerzonej formie) na stronę www.gay.pl, ale jest tak samo nierealne jak Twoja fotka zamieszczona w pobliskim temacie.... | |
| |
 |
| |