Maraton, nie sprint- historia casuala | Autor | Wiadomość | CrunchyLips Dołączyła: 11 Maj 2023 Posty: 10 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pią 12 Maj, 2023 |
|
| Dam dam
[ Dodano: Sob 13 Maj, 2023 ]
Więc tak.. jesteśmy po pierwszym treningu JELQ.
15-20 min na spokojnie. Nic chłopa nie bolało, mówił że całkiem przyjemne. Zaczekaliśmy aż całkiem opadnie i w sumie po chwili postawiłam go i jazda.
I powiem wam że efekty są.. NATYCHMIASTOWE To naprawdę działa !
Byliśmy mega zaskoczeni, że tak od razu jest różnica. Czuliśmy siebie bardziej. Czułam nawet te wyżyłowanie, które mnie stymulowało troche jak wypustki w ero-zabawce haha
Chłop był mega zadowolony z siebie, erekcja była mega mocna.
Ale jazda.. no ciekawa jestem co będzie za miesiąc, pół roku i dalej. Polecam z całego serducha
Wow wow wow... | | | |  | Ilikebanana Dołączył: 08 Cze 2021 Posty: 107 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Wto 16 Maj, 2023 |
|
| Dobrze opisana taktyka, będę testował to na sobie.
Obym też takie przyrosty zanotował, bo u Chomiczego rozmiar zwiększył się wręcz imponująco. | | | |  | Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 16 Maj, 2023 |
|
| Cieszę się, że mogłem Was zainspirowac!
Działam dalej, zrobię update zdjęcia w czerwcu, bo już wiem, że będzie progres | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | | | |  | penis.com.pl | |  | onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 17 Maj, 2023 |
|
|
Imponujący | | | |  | AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 18 Maj, 2023 |
|
| Czytam te posty i jestem pełen zdumienia. Super, że udało się osiągnąć taki wynik. Ja mam obwód penisa tylko 12 cm wielkość 14 cm tzn długość. Próbowałem wszystkiego pompki ekspandery ćwiczenia i nic nie chce się zwiększyć.. zaryzykuje i spróbuję kwas hialuronowy. Co zrobić żeby rzeczywiście zwiększyć obwod lub długość chociaż o 1 cm to jest pytanie... | | | |  | Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 18 Maj, 2023 |
|
| AvengerKRK napisał/a: | Czytam te posty i jestem pełen zdumienia. Super, że udało się osiągnąć taki wynik. Ja mam obwód penisa tylko 12 cm wielkość 14 cm tzn długość. Próbowałem wszystkiego pompki ekspandery ćwiczenia i nic nie chce się zwiększyć.. zaryzykuje i spróbuję kwas hialuronowy. Co zrobić żeby rzeczywiście zwiększyć obwod lub długość chociaż o 1 cm to jest pytanie... |
Ekspertem nie jestem, ale podobno kwas hialuronowy może doprowadzić do deformacji penisa lub zakażenia (widziałem jedynie opinie, nie zgłębiałem tematu).
Co do ćwiczeń:
-jak długo ćwiczyłeś?
-sumiennie?
-może coś z techniką było nie-tak?
-jak z podejściem mentalnym? Wiara w sukces naprawdę dużo daje!
Z tego co czytałem, podobno na każdego inne działają. Np. u mnie jelq daje jedynie obwód, a odwrócone jelq zarówno obwód, jak i długość.
EDIT: Jak zaczynałem, miałem jeszcze krótszego niż Ty, więc trzymam kciuki, żeby Ci się udało! | | | |  | Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 18 Maj, 2023 |
|
| [quote="AvengerKRK"] ja też mam 12 obwód i to musi być na mocnej erekcji. Co do ćwiczeń na obwód to zobacz zrobię na PEGym. Tam jest mnóstwo tych ćwiczeń i do tego sporo osób które osiągnęły sukces z budowaniem obwodu. Można nawet kupić plan treningowy z tego co wiem. | | | |  | CrunchyLips Dołączyła: 11 Maj 2023 Posty: 10 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 20 Maj, 2023 |
|
| Witajcie, czas na update..
(taktyka 3 dni jelq /1 dzień odpoczynku)
Po 3 treningach był tak spompowany, że żadnego faceta tak mocno nie czułam w sobie. Wrażenia czuciowe były tak intensywne, że pierwszy raz miałam orgazm punktu G podczas
Obwód zwiększył się póki co o 0,5 cm ale przede wszystkim zauważam wzrost ukrwienia, wyżyłowania, poprawę erekcji to wszystko działa bardzo stymulująco na mnie i na niego. Ja dosłownie czuje każdą żyłkę, to jest niesamowite uczucie.
Mój mężczyzna opisuje seks po tym jako wielokrotne orgazmy Bez spustu.. no chyba że chce kończyć . Wy też tak macie? Libido nam oczywiście podskoczyło i jaramy sie każdym treningiem. Czasem go wyręczam bo mnie to kręci, ale widzę że jego też. Nabrał też większej pewności siebie i dzikus się zrobił
To jest magia ale trzeba być konsekwentnym. Wsparcie drugiej połówki myślę, że też jest na + ponieważ facet nie musi się ukrywać, nie czuje wstydu, że robi coś "dziwnego" a dume ze swojej męskości. Ja z kolei cieszę się, że dba o siebie i przestał zwalać winę na wszystko inne skoro już po 3 treningach mamy niesamowity seks !!!
Rzucił też palenie i używki, co jest nie bez znaczenia jeśli chodzi o układ krwionośny.
Opisuje ten trening jako bardzo przyjemny, no i przede wszystkim traktuje jak trening każdej innej części ciała. Czujemy ogromną różnicę, więc póki co nie przestaniemy. Polecam każdemu !!! nie czekaj, zacznij już dziś ! | | | |  | onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 22 Maj, 2023 |
|
| O kurka. Powiem szczerze, żę wcześniej traktowałam te wszystkie ćwiczenia z naprawdę sporą dozą podejżliwości. A jednak okazuje się, ze tutaj coś jednak jest na rzeczy
Może namówię swojego | | | |  | Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 22 Maj, 2023 |
|
| onesa napisał/a: | O kurka. Powiem szczerze, żę wcześniej traktowałam te wszystkie ćwiczenia z naprawdę sporą dozą podejżliwości. A jednak okazuje się, ze tutaj coś jednak jest na rzeczy
Może namówię swojego |
Namawiaj, namawiaj;) Moja żona potwierdza, że tak dobrego seksu nigdy nie mieliśmy, choć wspomniane przez Crunchy wielokrotne orgazmy mi się zdarzają bardzo rzadko
Tylko ważna rzecz- w momencie jak przynosi to pozytywne skutki, "pacjent" nakręca się jeszcze bardziej, przez co treningi stają się bardziej czasochłonne.
Po sobie widzę, że od momentu przyznania się żonie/założenia wątku, intensywność treningów wzrosła dwukrotnie;) | | | |  | CrunchyLips Dołączyła: 11 Maj 2023 Posty: 10 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Wto 23 Maj, 2023 |
|
| Onesa mój tak sie nakręcił efektami, że najchętniej 2x dziennie by ten trening robił ale przerwy są ważne żeby nie złapać kontuzji
Spróbuj, nic nie tracicie a na pewno zyskacie, bo zwyczajnie od razu siła erekcji sie poprawia i nie raz to już bardzo wiele zmienia. Naczynia i ciała jamiste sie rozpychają i więcej krwi sie mieści. To jest mega wyczuwalne. Już pierwszy seks po 2 treningach był lepszy a po 3 już było woww. Ja sama jestem w szoku, no ale na wielu forach również zagranicznych potwierdzają efektywność tych treningów, są też zdjęcia przed i po i różnica jest spora. Nam natomiast najbardziej zależało na poprawieniu odczuć i osiągneliśmy więcej niż mogłam sobie wyobrazić
Chomiczy no mojemu właśnie raz na jakiś czas się zdarzały podwójne wytryski ale wielokrotne orgazmy bez wytrysków nie zdarzały się nigdy wcześniej. Może to się wiąże ze sobą a może nie, ale dla takich dodatkowych odczuć zdecydowanie warto Dzięki za odpowiedź! | | | |  | AvengerKRK Wiek: 27 Dołączył: 18 Lut 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 24 Maj, 2023 |
|
| A na długość coś robicie ? Rozciąganie itp ?
Ile jelq robicie na jednym treningu ? 100? Pozdrawiam | | | |  | Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 24 Maj, 2023 |
|
| Opisałem Ci wszystko w prywatnej wiadomości kilka tygodni temu...
Odnośnie ilości zaczynałem od 75 odwróconych jelq + 25 zwykłych. Teraz zazwyczaj łącznie 200 z różną mieszanka zwykłych i odwroconych. | _________________ „Nie oczekujcie od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapominajcie, że lata składają się z wielu dni, dlatego postanówcie, że nie zmarnujecie ani jednego dnia.” Johan Michael Sailer | | | |  | penis.com.pl | |  | CrunchyLips Dołączyła: 11 Maj 2023 Posty: 10 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pią 26 Maj, 2023 |
|
| AvengerKRK napisał/a: | A na długość coś robicie ? Rozciąganie itp ?
Ile jelq robicie na jednym treningu ? 100? Pozdrawiam |
AvengerKRK mój na długość czasem coś tam mocniej pociągnie ale on ma długiego bardzo i nie chcielibyśmy żeby to wszystko sie jeszcze bardziej rozciągnęło wzdłuż, a przez to straciło na objętości, która jest u nas priorytetem.
Porównując wymiary i zdjęcia tych, którzy skupiali się na maksymalnym wydłużeniu zauważyłam, że gdy długość poszybowała, obwód sie nie zmieniał praktycznie, więc trzeba uważać. Długość ma niewielkie znaczenie dla kobiecej przyjemności i w sumie..męskiej też..
JELQ 0,5h powolnymi ruchami, raz zwykłe, raz odwrócone, jak mu sie chwyci. Nie chce nam sie tego liczyć, nastawiamy timer Ale nie ciągnie do dołu i nie rozciąga go, tylko pompuje tą krew do naczyń.
Lubi to robić, nie czuje upływu mijającego czasu | | | |  | Chomiczy 
Wiek: 35 Dołączył: 09 Maj 2023 Posty: 69 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 12 Cze, 2023 |
|
| Cześć!
Dawno nic nie pisałem, więc czas na update po trochę ponad miesiącu.
Sporo się zmieniło od tego czasu- ciężko już nazwać mnie casualem Przez to, że założyłem ten wątek nakręciłem się jeszcze bardziej na powiększanie i dwukrotnie zwiększyłem obciążenie treningowe- do 200 powtórzeń pod prysznicem oraz podczas wieczornego oglądania filmów seriali staram się sporo go rozciągać i jelq'ować "na sucho". Dość powiedzieć, że od 1 maja ominąłem jedynie jeden dzień treningu
Ponadto, zainspirowany innym wątkiem na tym forum kupiłem książkę "Potęga Podświadomości" Murphy'iego, przeczytałem- wiele z niej to czysty bullshit, ale jest w niej dużo prawd pomagających w wykształceniu motywacji do osiągnięcia celu- pomogło mi to zarówno życiowo, jak i w realizacji celu treningowego
Przechodząc do efektów jakie zaobserwowałem po tym miesiącu:
A) Największy przyrost zanotowałem w stanie spoczynku- o jakieś 30% Wcześniej w temperaturze pokojowej 7,5-8 cm to był standard- teraz najczęściej 11, a i 12cm się zdarza, więc części bardziej obcisłych jeansów do pracy już nie założę
https://www.imagebam.com/view/MEM6JLF
B) Obwód pozostał w zasadzie bez zmian- 15 cm, czasem bliżej 15,3, ale to w granicach błędu pomiarowego
C) Mierząc w ten sam sposób co od początku- od boku, przybyło kolejne 9mm, więc 1mm mnie dzieli od 18cm
Widząc powyższe rezultaty, nie mogę się doczekać co będzie za kilka miesięcy, choć zdaję sobie sprawę, że z każdym miesiącem przyrost będzie coraz wolniejszy (jak z chudnięciem ). Niemniej, jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek kompleksy- ćwiczcie, bo nie dość, że będą efekty w sypialni, to jeszcze wykształcicie w sobie pokłady systematyczności
[ Dodano: Czw 29 Cze, 2023 ]
No to czas na wizualny update- 18,3 dł
https://www.imagebam.com/view/MEMEORL | | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|