co robicie podczas gry wstepnej?:) |
Autor | Wiadomość |
biggi82 Dołączył: 21 Paź 2006 Posty: 90 Skąd: Łódzkie | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | Tak to gra wstępna...a co myślicie o pieszczeniu 2 dziurki kobiety? |
69 - tak, gra wstępna.
A pieszczenie drugiej dziurki - tak, ale tylko wygolonej.
Nie mogę się tego doczekać:). | _________________ Gdy Ona mnie całuje w szyję... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 30 Paź, 2006 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | Tak to gra wstępna...a co myślicie o pieszczeniu 2 dziurki kobiety?Oczywiście odp Kasi obowiązkowa..:) |
nie nie nie absolutnie NIGDY PRZENIGDY! nie zgodzilabym sie na to. niewiem co w tym jest takiego pociagajacego. przeciez ta dziurke sie robi. no wieceie co sie nia robi. pozatym miejsce penisa jest w pochwie kobiety a nie w jej tyłku buzi czy innej czesci ciala pewnie mnie zgnebicie za ta odpowiedz jestem, przygotowana na najgorsze | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 30 Paź, 2006 |
|
| mam podobne zdanie
aczkolwiek odnoscnie pupy bym podyskutowal | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Gość | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| pupa jest idealnym miejscem na męskiego członka. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| zrobic "staniczek i majteczki" z bitej smietany
albo np przyczepic lodu cieple murzynki do biustu
pozatym jakis striptiz raz kobieta dla meższczyzny kiedy indziej na odwrut
pieszczenie calowanie i dotykanie gdy partner jest zwiazany i ma zawiazane oczy
smarowanie ciala olejkiem balsamem
zabawa z bananem symulacja sexu oralnego kobitka sie naje chlopak sie narajcuje
odgrywanie scenek z przebraniach typu nauczycielka(zlej go po łapach bo byl niegrzeczny) albo pielęgniarka(potrzebana pomoc jakas natychmiastowa rewanimacja:D)
dotykanie ciała piurkiem albo satynowym materiałem(gili gili hihi:))
zabawa w królowa badz króla jedno rozkazuje drubie spełnia prożby jak podanny jedno musi sie poczuc dominujace i wyższe a drugie oddane np. wycałuj mi dłonie wymasuj mi stopy czy cokolwiek innego
jakby bitwa w łóżku gilgotanie przepychanie walka ale na żarty poiłaczona z delikatnym dotykiem i pocałunkami
zozbieranie na czas:)
zamiana ciuszków albo samej bielizny:D
taniec erotyczny | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| dawajcie jakis pomysły bo nie chce sie nudzic a nieraz nic nowego nie chce mi wpasc do główki:) pozdrowionkia:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| dobra jest bitwa na poduszki, ale taka długa i wyczerpująca:))
Potem sex jest bardziej soczysty:)) | |
| |
 |
|