Opinie o lgbt clubach |
Autor | Wiadomość |
Connor Wiek: 43 Dołączył: 17 Gru 2022 Posty: 24 Skąd: Wawa | Wysłany: Sro 28 Gru, 2022 Opinie o lgbt clubach |
|
| Czesc!
Macie jakies opinie nt. klubów lgbt w Warszawie? Slyszalem o: Gay Club INSTYTUT, Lodi Dodi, La Pose.
Oczywiscie dajcie znac jak w innych miastach gdzie mozna "odpoczac" swobodnie i Wasze opinie | |
| |
 |
dziuniox Wiek: 32 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 82 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Pią 30 Gru, 2022 |
|
| nigdy nie byłem w takim miejscu, ale chciałbym odwiedzić. Chyba tam bardzo drogo jest? nie mam pojęcia ile kosztuje wejście, ile płaci się za piwo. nie wiem jak się ubrać w takie miejsce. czy wypada iść samemu? nie umiem tańczyć, pewnie ośmieszyłbym się, gdybym skakał jak małpa jakaś | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 21 Sty, 2023 |
|
| dziuniox, nigdy nie byłem i się nie wybieram (w ogóle nie lubię klubów), jednak wydaje mi się, że na stronach takich przybytków znajdziesz stosowne informacje. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 26 Sty, 2023 |
|
| W Poznaniu Hah Małe Garbary. Chyba najpopularniejsze miejsce w mieście. | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Wto 28 Lut, 2023 |
|
| michalza napisał/a: | W Poznaniu Hah Małe Garbary. Chyba najpopularniejsze miejsce w mieście. |
Może to nie klub typowy - bardziej pub, ale bardzo inkluzywny tj. Lokum Stonewall (aktualnie na Fredry)
Tak w temacie Poznania | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 01 Mar, 2023 |
|
| Ahojprzygodo napisał/a: | michalza napisał/a: | W Poznaniu Hah Małe Garbary. Chyba najpopularniejsze miejsce w mieście. |
Może to nie klub typowy - bardziej pub, ale bardzo inkluzywny tj. Lokum Stonewall (aktualnie na Fredry)
Tak w temacie Poznania |
Miejsce ciekawe Sprawdziłam, sama bym się tak wybrała.
Hetero też może iść? | |
| |
 |
Ahojprzygodo Dołączył: 21 Maj 2021 Posty: 44 Skąd: Wielkopolska | Wysłany: Sro 01 Mar, 2023 |
|
| onesa napisał/a: | Ahojprzygodo napisał/a: | michalza napisał/a: | W Poznaniu Hah Małe Garbary. Chyba najpopularniejsze miejsce w mieście. |
Tak w temacie Poznania |
Miejsce ciekawe Sprawdziłam, sama bym się tak wybrała.
Hetero też może iść? |
Do jednego i drugiego miejsca - płeć i orientacja nie mają znaczenia.
Paradoksalnie (dla niektórych) w takich miejscach jest dużo hetero | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Czw 02 Mar, 2023 |
|
| Byłem w kilku tego typu klubach chociaż jestem hetero. Mam wrażenie, ze jest większy luz i troche mniej chamstwa niż w normalnych klubach. Ale to może moje wrażenie.
Polecicie jakieś kluby w Warszawie? Wybieram się na weekend i zastanawiam się czy się nie wybrac do któregoś. | |
| |
 |
|