Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Noszenie sprzętu w gaciach
Autor Wiadomość
alex2003 

Wysłany: Pon 24 Paź, 2022   

Mój zwisa w nogawce - najczęściej w prawej, ale zdarza się, że przesuwa się do lewej.

gotb 

Wysłany: Pon 31 Paź, 2022   

juansto napisał/a:
Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza

Mam kilka par jeansów, które są z dość cienkiego materiału. Kombinacja nie-czarnego, cienkiego materiału i dopasowanego fasonu nie pozwala nic ukryć :-)

toton 

Wysłany: Wto 08 Lis, 2022   

gotb napisał/a:
juansto napisał/a:
Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza

Mam kilka par jeansów, które są z dość cienkiego materiału. Kombinacja nie-czarnego, cienkiego materiału i dopasowanego fasonu nie pozwala nic ukryć :-)

Szczególnie, ze masz się czym chwalić ;)

penis.com.pl
andropenis
Łili 

Wysłany: Pią 16 Gru, 2022   

Czekam na taką bieliznę i jestem ciekaw jaki będzie komfort noszenia. W linku jest filmik 😉
https://shopee.pl/product/626385514/12861828982?smtt=0.812626405-1671184106.9

gotb 

Wysłany: Sro 21 Gru, 2022   

Zaczynam się przyzwyczajać od kilku miesięcy do chodzenia bez bielizny. Jest to fajne. Wymaga dokładniejszego dbania o higienę, ale wrażenia są fajne.

DTTPO 

Wysłany: Pon 09 Sty, 2023   

Ja ostatnio dostałem takie gatki, slipy, że mimo woli uprawiam free balling i free cocking 😉 po prostu nie mają kieszeni na sprzęt i są dość luźne w "nogawkach" że ciągle mi coś wypada 🤣 nieraz to denerwuje, bo się skóra worka do nogi klei, ale nieraz jest fajnie.

dkbb 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2023   

A tak z ciekawości to czy jajka i penis sie nie przegrzewają w tym? Bo sam wolę luźne bokserki bo tak jest mi najlepiej. Slipów nie nosze bo mam wrażenie, ze mnie sciska i mi sie jaja grzeja

Odpowiedz do tematu