Chodzenie z plugiem analnym |
Autor | Wiadomość |
boy_2 Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 33 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 28 Gru, 2022 Chodzenie z plugiem analnym |
|
| Hej,
Co myślicie o chodzeniu z plugiem w ciągu zwykłego dnia? Słyszałem kiedyś o takich praktykach, próbował ktoś? Mam pomysł żeby przejść się do pracy z plugiem w tyłku 😃 | |
| |
 |
Connor Wiek: 43 Dołączył: 17 Gru 2022 Posty: 24 Skąd: Wawa | Wysłany: Sro 28 Gru, 2022 Re: Chodzenie z plugiem analnym |
|
| boy_2 napisał/a: | Hej,
Co myślicie o chodzeniu z plugiem w ciągu zwykłego dnia? Słyszałem kiedyś o takich praktykach, próbował ktoś? Mam pomysł żeby przejść się do pracy z plugiem w tyłku 😃 |
W jakim celu? Wysiedzisz z tym na fotelu? | |
| |
 |
one_hour Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 192 Skąd: Wielkopolska - Kn | Wysłany: Sro 28 Gru, 2022 |
|
| Miałem i czy polecam? Nie wiem. W pewnym momencie nawet zapomniałem, że mam go włożonego. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
boy_2 Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 33 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 29 Gru, 2022 Re: Chodzenie z plugiem analnym |
|
| Connor napisał/a: | boy_2 napisał/a: | Hej,
Co myślicie o chodzeniu z plugiem w ciągu zwykłego dnia? Słyszałem kiedyś o takich praktykach, próbował ktoś? Mam pomysł żeby przejść się do pracy z plugiem w tyłku 😃 |
W jakim celu? Wysiedzisz z tym na fotelu? |
Z czystej ciekawości jak to jest, siedzieć wśród ludzi ze świadomością, że ma się coś w tyłku 😃 | |
| |
 |
Dzienio123 Dołączył: 21 Sie 2022 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 30 Gru, 2022 |
|
| Według mnie głupie. | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 02 Sty, 2023 |
|
| Jest spoko, jest podniecające, do pracy kiedyś tak przyszedlem, ale potem wyjmowałem.
Różne są plugi to różne odczucia, od zapomnienia, do przeszkadzania. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 03 Sty, 2023 |
|
| DTTPO napisał/a: | Jest spoko, jest podniecające, do pracy kiedyś tak przyszedlem, ale potem wyjmowałem.
Różne są plugi to różne odczucia, od zapomnienia, do przeszkadzania. |
Nie odczuwałeś dyskomfortu? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Czw 05 Sty, 2023 |
|
| Jeśli zaczynałem odczuwać dyskomfort, to wyjmowałem, ale z godzinę na pewno bez problemu mogłem nosić. To był taki z zewnątrz tylko z przedziałkiem który był w rowku. | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 368 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 09 Sty, 2023 |
|
| DTTPO napisał/a: | Jeśli zaczynałem odczuwać dyskomfort, to wyjmowałem, ale z godzinę na pewno bez problemu mogłem nosić. To był taki z zewnątrz tylko z przedziałkiem który był w rowku. |
A dasz linka do konkretnego? | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 327 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Sty, 2023 |
|
|
Przyznam, ze wyglada dosc imponujaco jesli chodzi o wyglad. Ale sam jestem ciekaw doznań jakie się po nim odczuwa | |
| |
 |
|